- Konu Sahibi yasminrasim
-
Elbette herşey para değil ama kimsede elime daha çok para geçsin diye satmıyor
Ben kızımın küçülenlerini satıp parasıyla kızımın yeni ihtiyaçlarını karşılıyorum birçok kişide böyle yapıyor zaten.
gerçekten ihtiyacının olduğuna itimat etsem hiç düşünmem veririm, ama bazı bedavacılar olabiliyor..onlara denk gelmeyeceğimize emin olamıyoruz ki...
gerçekten ihtiyacı olan varsa vermek isterim elbette....
slm arkadaslar hersey para mı olan olmayana verse....kiminin parası olmayanın duası vermek isteyen gercekten durumu olmayıpta almak isteyen burayaaaaa
E
Valla hersey tabi ki para degil ama benim maddi durumum olmadigi halde dun doguda oturan yigenlerime oyuncak aldim bu siteden utandigim icin dogru duzgun pazarlik bile edemedim ustelik kargo ucreti ile birlikte fiyat 70`i gecti .kargo yolda zaten gercek ihtiyac sahipleri oyle kolay kolay birsey isteyemezler.bir suru insan taniyorum boyle ihtiyaci olmadigi halde nasil kendini magdur gosteriyor.
aynen bunu demek istiyorum işte, gerçekten ihtiyacı olduğunu bilsem seve seve veririm, bi allah razı olsun dese yeter bana...
ama gerçekten ihtiyacı olanı bulmak çok zor...
bedavacı olan ihtiyacı olmadığı halde isteyen çok insan var....
keşke asıl ihtiyacı olanı bulabilsek...
bana internet üzerinden yardım yapmak sağlıklı gelmiyo ya etrafımızda hiç mi kimse yokta netten yardım dağıtıcaz dinimize görede önce yakın çevreye verilmeli eğer gerçekten zengin bi çevrede oturuyosan ozaman güvendiğin birine sorar aracı yaparsın ama bu şekilde hadi yardım edelim bana tuhaf geliyo hele bu zamanda etrafımızda binlerce suriyeli var ve sokaktalar geçen bizim mahallede kadın sokakta doğum yapmış ve bu soğuk havada bebeği dışarda yıkamış kimsede gel evde yıkayalım dememiş artık yardım sever insan yok burdan yardım dağıtmak yapmacık geliyo bilmiyorum belkide benm çevrem böyle gerçi burası izmiraynen bunu demek istiyorum işte, gerçekten ihtiyacı olduğunu bilsem seve seve veririm, bi allah razı olsun dese yeter bana...
ama gerçekten ihtiyacı olanı bulmak çok zor...
bedavacı olan ihtiyacı olmadığı halde isteyen çok insan var....
keşke asıl ihtiyacı olanı bulabilsek...
Elbette herşey para değil ama kimsede elime daha çok para geçsin diye satmıyor
Ben kızımın küçülenlerini satıp parasıyla kızımın yeni ihtiyaçlarını karşılıyorum birçok kişide böyle yapıyor zaten.
öyle durumlar oluyoki bazen ters bir durum oluyor alamıyo insan mağazadan gidip alamıyan yada gücü yetmeyen insanlar var hem onlara yardımcı olmak hemde satan kişi onunla çocuğuna başka bişey alıyor her iki taraf için keşke çok iyi durumda olsakta herşeyimizi versek önceden kızım vardı alabiliyodum ona bol boll lakin şuan o bolluk malesef iki çocuk külfeti bambaşka birde okul servis vs girince iş büyüyor çalışmayan benim gibi olan anneler için dahada zor!!! çocuk zaten en fazla bir dönem giymekte kıyafete verilen paralar çok fazla....
slm arkadaslar hersey para mı olan olmayana verse....kiminin parası olmayanın duası vermek isteyen gercekten durumu olmayıpta almak isteyen burayaaaaa
Önemli bir konu markalar o fiyatı haketmiyorda zaten maddi durum kaldırıyorsa bile markadan önce pamuklumu , zararlı boya içeriyormu ona bakmak lazım Bende bir ara stok yaptım şimdiki aklım olsa alırmıyım ama insan ilk çocuk heyecanıyla insan istem dışı epey alıyordaha dün eşimle bu konuyu konuştuk bizde...
oğluma mevsimlik giyecek bişeyler almaya gittim çarşıya, biz normalde marka giyen insanlar değiliz...çok nadirdir uygun fiyat falan denk gelirse belki alıp giyeriz, yoksa şu marka olsun diye takıntımız yok...
dolaşıyordum çarşıda, lcw girdim uygun bişeyler varmı diye, ama nerde, bir tane çocuk pantolonu 30-40 lira, bir tshirt 30 lira...
çıktım bende, yazık günah dedim, hadi biz üzerimize alsak senelerce giyeriz eskiyene kadar, ama çocuk kıyafetine bukadar para verip alanı ben anlamıyorum, en fazla 6 ay giyer bir çocuk, hemen büyüyorlar zaten...
başka bir mağazadan aldım oğluma, hemde hesaplı..
gerçekten çocuk kıyafetlerine bu kadar paralar dökmeyelim arkadaşlar...
insanız dayanamıyoruz bazen alıyoruz, kendim de dahil.. keşke biraz bilincine varabilsek...
Bakın arkadaşlar herkes konuya farklı bi. Pencereden bakiyo ben sanmıyorum yani ihtiyacı olmayipta bana ver diyen bir annenin olacağını.hepimiz istemez miyiz yavrularimiza yeni kıyafetler almayı giydirmeyi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?