Bebek İkinci El slm arkadaslar hersey para mı olan olmayana verse....

yasminrasim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
131
0
46
Adana
slm arkadaslar hersey para mı olan olmayana verse....kiminin parası olmayanın duası vermek isteyen gercekten durumu olmayıpta almak isteyen burayaaaaa

Elbette herşey para değil ama kimsede elime daha çok para geçsin diye satmıyor
Ben kızımın küçülenlerini satıp parasıyla kızımın yeni ihtiyaçlarını karşılıyorum birçok kişide böyle yapıyor zaten.

Evet canım ben daha satmadım ama bazen bizim de alamadıklarımız oluyor o yüzden giymeyiversin diyorum bazen ne kadar çalışsak da bizde de olmuyor para yoksa emin ol cogu arkadasımız cok para istemiyor bile herkes ihtiyacını karşılamak icin biz bir eksiğimizi alırız daha hesaplı diye alıyoruz satan arkadaşlarda bir eksiğini tamamlamak icin

gerçekten ihtiyacının olduğuna itimat etsem hiç düşünmem veririm, ama bazı bedavacılar olabiliyor..onlara denk gelmeyeceğimize emin olamıyoruz ki...
gerçekten ihtiyacı olan varsa vermek isterim elbette....

E
gerçekten ihtiyacının olduğuna itimat etsem hiç düşünmem veririm, ama bazı bedavacılar olabiliyor..onlara denk gelmeyeceğimize emin olamıyoruz ki...
gerçekten ihtiyacı olan varsa vermek isterim elbette....

Valla hersey tabi ki para degil ama benim maddi durumum olmadigi halde dun doguda oturan yigenlerime oyuncak aldim bu siteden utandigim icin dogru duzgun pazarlik bile edemedim ustelik kargo ucreti ile birlikte fiyat 70`i gecti .kargo yolda zaten gercek ihtiyac sahipleri oyle kolay kolay birsey isteyemezler.bir suru insan taniyorum boyle ihtiyaci olmadigi halde nasil kendini magdur gosteriyor.

slm arkadaslar hersey para mı olan olmayana verse....kiminin parası olmayanın duası vermek isteyen gercekten durumu olmayıpta almak isteyen burayaaaaa

kimseden yardım istemiyoruz çok şükür 3 5 indirim istiyoruz dilenci muamelesi yapıyolar bide yardım istenseee abbooooowwwww düşünmek bile istemiyorum

aynen bunu demek istiyorum işte, gerçekten ihtiyacı olduğunu bilsem seve seve veririm, bi allah razı olsun dese yeter bana...
ama gerçekten ihtiyacı olanı bulmak çok zor...
bedavacı olan ihtiyacı olmadığı halde isteyen çok insan var....
keşke asıl ihtiyacı olanı bulabilsek...

Walla çok doğru söylemissiniz. Ben mahallede bir tanıdığıma yardım ediyorum.Buradan güvenebilmek çok zor. Bebeklerimizin ayları uymuyor ama ben bebeğimin bazı eşyalarını satıp onun bebeğine birşeyler alıyorum. Sıfır dandik ürünler alacağıma buradan hem kaliteli (çoğu) hem de hesaplı alıyorum. Üstelik buradan satış yapan arkadaşa da faydam oluyor diye düşünüyorum. Sitede bir arkadaş daha gördüm yardım için aldığını.. Ben sahtekarlıkla bebeğine eşya alacak anne düşünemiyorum
Herkese hayırlı ve kazançlı alışverişler dilerim

bana internet üzerinden yardım yapmak sağlıklı gelmiyo ya etrafımızda hiç mi kimse yokta netten yardım dağıtıcaz dinimize görede önce yakın çevreye verilmeli eğer gerçekten zengin bi çevrede oturuyosan ozaman güvendiğin birine sorar aracı yaparsın ama bu şekilde hadi yardım edelim bana tuhaf geliyo hele bu zamanda etrafımızda binlerce suriyeli var ve sokaktalar geçen bizim mahallede kadın sokakta doğum yapmış ve bu soğuk havada bebeği dışarda yıkamış kimsede gel evde yıkayalım dememiş artık yardım sever insan yok burdan yardım dağıtmak yapmacık geliyo bilmiyorum belkide benm çevrem böyle gerçi burası izmir gerçekten yardım yapmak isteyen olursa burda sokakta yatan suriyelilerin resimlerini çeker paylaşırım yeni doğan bebek eşyaları göndermek isteyen varsa yollar

bende öyle yapıyorum ,küçülenleri satıp ihtiyaçlarını karşılıyorum çocuklarımın ,gerçek ihtiyaç sahipleri burasının olduğunun bile farkında değiller ,kk nin yani

öyle durumlar oluyoki bazen ters bir durum oluyor alamıyo insan mağazadan gidip alamıyan yada gücü yetmeyen insanlar var hem onlara yardımcı olmak hemde satan kişi onunla çocuğuna başka bişey alıyor her iki taraf için keşke çok iyi durumda olsakta herşeyimizi versek önceden kızım vardı alabiliyodum ona bol boll lakin şuan o bolluk malesef iki çocuk külfeti bambaşka birde okul servis vs girince iş büyüyor çalışmayan benim gibi olan anneler için dahada zor!!! çocuk zaten en fazla bir dönem giymekte kıyafete verilen paralar çok fazla....

daha dün eşimle bu konuyu konuştuk bizde...
oğluma mevsimlik giyecek bişeyler almaya gittim çarşıya, biz normalde marka giyen insanlar değiliz...çok nadirdir uygun fiyat falan denk gelirse belki alıp giyeriz, yoksa şu marka olsun diye takıntımız yok...
dolaşıyordum çarşıda, lcw girdim uygun bişeyler varmı diye, ama nerde, bir tane çocuk pantolonu 30-40 lira, bir tshirt 30 lira...
çıktım bende, yazık günah dedim, hadi biz üzerimize alsak senelerce giyeriz eskiyene kadar, ama çocuk kıyafetine bukadar para verip alanı ben anlamıyorum, en fazla 6 ay giyer bir çocuk, hemen büyüyorlar zaten...
başka bir mağazadan aldım oğluma, hemde hesaplı..
gerçekten çocuk kıyafetlerine bu kadar paralar dökmeyelim arkadaşlar...
insanız dayanamıyoruz bazen alıyoruz, kendim de dahil.. keşke biraz bilincine varabilsek...

İllerini yazsalar yardım etmek isteyenlerde elden teslim edebilse olur ama internetten kimsenin göndermeye yanaşacağını sanmıyorum zaten burdakilerde çoğu satmıyor takas yapıyor.
Birde kk da blogger bir bayanın konusu var bloğun adı kardeşimgiysin gönderen ordanda gönderebilir , ihtiyaç sahibiyle yardım etmek isteyene iletişim aracılığı yapıyor
yardım etmek istediğinizi belirttiğinizde size ihtiyaç sahibi birinin adresini gönderiyor ama bayan sanırım çok meşgül dört mailden birine anca cevap alabildim biraz zor oldu

Önemli bir konu markalar o fiyatı haketmiyorda zaten maddi durum kaldırıyorsa bile markadan önce pamuklumu , zararlı boya içeriyormu ona bakmak lazım Bende bir ara stok yaptım şimdiki aklım olsa alırmıyım ama insan ilk çocuk heyecanıyla insan istem dışı epey alıyor
artık yalnızca ayakkabısını alırken fiyatına bakmıyorum

Son düzenleme:
Bakın arkadaşlar herkes konuya farklı bi. Pencereden bakiyo ben sanmıyorum yani ihtiyacı olmayipta bana ver diyen bir annenin olacağını.hepimiz istemez miyiz yavrularimiza yeni kıyafetler almayı giydirmeyi .

Bakın arkadaşlar herkes konuya farklı bi. Pencereden bakiyo ben sanmıyorum yani ihtiyacı olmayipta bana ver diyen bir annenin olacağını.hepimiz istemez miyiz yavrularimiza yeni kıyafetler almayı giydirmeyi .

Tabi canım her anne ister evladının boynu bükük kalmasına dayanamaz ama bu topikte cok yaşandı ihtiyacı olmamasına rağmen isteyip satan insanları kandıran o yüzden insan yardım yapmak isteyince gercekten ihtiyacı olan birine ulaşmasını ve mutlu olmasını istiyor

benimde mesala durumum dört dörtlük degil gecen bi bayan ALLAH RAZI OLSUN ondan ihtiyacı olana bedava verecem die yazmıstı önce benim de durumum yok yazım dedim ama bi yandan da benden de kötüleri vardır die yazamadımmmm

Bende sana katılıyorum yasmminrasim Cnm
benim etrafımdaki arkaslar hep ihtiyacı olanlara veriyor
Banada veriyorlar ve bende kizimin giyisilerini ilerde vermeyo
düşünüyorum hem yardimlsma oluyor

gerçek ihtiyaç sahibini kk da bulabileceğimize inanmıyorum.herkezin çevresinde ki ihtiyaç sahiplerine vermesi bana göre daha mantıklı.bilemeyiz sanal ortamda kimin ihtiyaçlı olup olmadığını.diğer konuya gelince çocuk 3-4 ay anca giyebiliyor aldığımız bir ürünü.temizde kullanıldığı zaman satılabilinir çünkü her 6 ayda bir ya kışlık ya yazlık ihtiyaç oluyor hatta 6 aydanda kısa bir sürede.birini alsan birini alamıyorsun.bu yüzden temiz olduğu sürece birkaç ay giyeceği kıyafete servet dökmenin anlamı yok diye düşünüyorum.gerçekten ihtiyaçlı biri olduğuna inansam koşulsul tüm kıyafetlerini veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…