slm arkadaşlar hamile olupta sancıları uzun süren varsa cevap yazsın lütfen

tugyann

sehle84
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
258
3
40
merhaba arkadaşlar benim nerdeyse hamile olduğumu öğrendiğim günden beri çok sancım var. olur diyolarda korkuyorum başımdan bir düşük geçti o yüzden nasipte herşeykaydirigubbakcemile2

canım adet sancısına benzer sancıları ben de cektım cogu hamıle de cektı. doktorum bana cok sıddetlı degılse beraberınde kanama yada lekelenme yoksa korkma demıstı. ama madem basından boyle talıhsız bı olay gectı o zaman doktorunla gorus ıhmal etme derım ben. ıyı haberlerını beklıyoruz...

sağol canım yok çok şükür koyu renkli akıntılarım ilaç kullanıyorum düşük için nasip artık hayırlısı neyse
kaydirigubbakcemile5

oyle tabı dunyada yıyecek ekmegı varsa onunde hıcbısey duramaz... Allah senın ıcın hayırlısı neyse onu versın...

canım sancılar bende de çok oluyordu
aynı senin gibi korkuyordum bende bir düşük yapmıştım
ama endişe etme
bak meleğim kollarımda şimdi
umarım sana da almak nasip olur

canım sancılar bende de çok oluyordu
aynı senin gibi korkuyordum bende bir düşük yapmıştım
ama endişe etme
bak meleğim kollarımda şimdi
umarım sana da almak nasip olur

amin canım çok sağol içime su sertin yarın doktora gidecem der zaten yerleşip yerleşmediğini ona göre yat kalkma diye inşallah tutunmuştur bebeğim Allhın izniyle:1hug:

bendebde var canım sancı bazen uzun uzun oluyor bazen kısa. bende onun için doktor progestan verdi.

bendebde var canım sancı bazen uzun uzun oluyor bazen kısa. bende onun için doktor progestan verdi.

ben onu ilk baştan beri kullanıyorum o ilacı ilk hamileliğimde düşük yaptım ben bu hamileliğimde kalır kalmaz verdi ama yine de sancıyo senin akıntılarında bir sorun varmıydı. :sm_cool: ne kadarlık hamilesin canım

bende geçen ay düşük yaptım canım şimdi4+4 banada hem düşük hemde sancı için verdiler.

bende geçen ay düşük yaptım canım şimdi4+4 banada hem düşük hemde sancı için verdiler.

canım düşükten sonra korunmadınız mı hiç ben 2 ay korundum çok şükür 3 ay da hamile kaldım doktorum korun dedi.ikimiz içinde hayırlısı olsun ne gibi belirtilerin var canım uyku hali baş dönmesi mide bulantısı benim belimde de ağrı var canım.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…