slm arkadaslar bebek sahibi olmak ıcın ugrasanlar...

Ecemsuhasanahmet35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
2.733
3.931
133
33
slm arkadaşlar ben hatice 4 yıllık evlıyım hıc hamıle kalmadım ve cok ıstıyorum adetlerım cok duzensız ılacsaız hıc olmam kıloda var ama veremiyorum sızler ne yapıyorsunuz azıcık kafamızı dağıtalım..ıcımızı dökelim hadiii

Merhaba canim bende 1,5 yillik evliyim bir dusugum var uzerinden 1 yil gecti ama hala olmadi bende doktora gittim hsg hormon ve amh tahlili esiminde spermiyogram tahlili yaptirmasini istedi.Buyuk olcude tahlileri tamamladik bakalim doktorum ne diyecek merakla bekliyoruz.

inssallah sizin icin en hayırlisi neyse ooo olur allah buyuk ( Nerde ve nasil olursan ol umudun Allah(cc) olsun..)

Arkadaşlar ben evliliğimin 6.5 yılını geride bıraktım. bir yıl korunma, aylarca yumruta takibi, bir aşılama ve 4 tüp bebek tedavisini geride bıraktım. Sizlere tek tavsiyem ertelemeyin, bir an önce sorunun çözümüne bakın. Bol bol dua edin ve pes etmeyin. Birde özelde olsa dandik hastanelerle uğraşmayın mutlaka tüp bebek merkezini tercih edin.

Allah yardımcımız olsun 6.5 yıl ne demek ya :-( ben 10 aydır uğraşıyorum psikolojim bozuldu resmenhicbir sebep yokkan gebe kalamamak çok can sıkıcı Allah büyük ins olur buda bi sinav diye kendimi avutuyorum Allah sabrinida verir ins hepimize ...

Amin canım tüm tetkikleri yaptınız mı?

Yani hormon testi yapıldı bana normal çıktı eşime de sper testi yapildi oda normal çıktı ama 10 aydır da olmuyor klomen kullandim 5 gün 20 22 mmlik 2 yumurtam oldu ovitrellee iğnesi kullandım pazar salı ve perşembe günleri iliski dedi olmasa rahim filmi cekilecek ondan da korkuyorum cok acı veriyor deniliyor :-(

Rahim filmini hiç sıkıntı yapma narkozla çektir ben öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…