slm arkadaslar bebek için sağlimiz icin kilo vermek istiyenler kilo veremiyorum diyenler buyrun

Ecemsuhasanahmet35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
2.733
3.931
133
33
slm arkadaşlar ben hatice 4 yllık evliyim bebeğim yok insllah olcak nasip ederse cok istiyoruz cok fazla kilom var bende 4 gundur goji bery diye (kurt üzümü ) yiyorum ve bu sabah tartıldım 2 klo 800 gr vermsm cok sevndim ve davm edcem hırslandım sizede tavsiye ederm

arkadaşlar bunun sahtelerı var sakın kanmayın hakiki olanın kilosu 100 tl 100 tlnin asağısi kimyasal karısımıdır dikkat edin

yok sadece o değil tabiki. dukan diyeti protein ağırlık bir diyet.
4 evreden oluşuyor. atak, seyir, güçlendirme ,koruma
atak kiloya göre değişiyor. atakta sadece protein tüketiliyor.
seyir ise 5 gün sebze+protein(protein he zaman daha çok olacak) ,5 gün protein olarak devam ediyor. istenilen kiloya ulaşana kadar.
100 besin var tüketilen bunlardan istediğiniz kadar istediğiniz zaman tüketebiliyorsunuz.
günlük belli miktarda yulaf kepeği tüetmek gerekiyor. biraz ayrıntılı hepsini yazamam ama aşağıdaki sitesi incelyebilirsiniz.
toplamda yaklaşık 15 kilo verdim ve devam ediyorum..
http://www.dukandiyetitariflerim.com/

canm aktarda var ben orda aldım kullanyorm sabah saat 11.30 30 adet yiyorum sonra su iciyorum bol bol aksam yatarkende 12 yatacaksam 11,30 30 tane alp yiyiyorum ve 5 günde faydasini gördüm
Tadı nasıl canım yiyebilirmiyim ki bilmiyorum sadece ondan yiyosun sabah akşam yediklerine dikkat editörü başka ne yapıyosun

Tadı nasıl canım yiyebilirmiyim ki bilmiyorum sadece ondan yiyosun sabah akşam yediklerine dikkat editörü başka ne yapıyosun
slm cnm tadı iyi biraz yedıkten snra az acimsı olyor ama yenemycek kadar degil güzel bol su iç ve haraketli ol 1 hafta oldu 7, 600 grm verdım

Back