slm arkadaslar ank.medıcana hast.dogum yapan varmı?

sokoprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
253
3
96
Ankara
arkadaslar meraba ankara medıcana hast.de dogum yapanınız varmı ben dr.um dan ve hast.den cok memnunum ama yınede merak edıyorum yazarsanız cok sevınırımopuyorumnanaktan

ben medicana da doğum yapacaktım ama doktorum bayındırı tavsiye etti bayındır hastanesinin anestezi doktoru ismail bey için tercih ettik. gerçektende doğru karar vermişiz herşey çok mükemmel oldu. bu arada üç ay önce epidural sezeryan oldum

slmm... ben 6 ay kadar önce medicana'da doğurdum. Doktorum da Türkan Hocaydı. ınanılmaz memnum kaldım. Arkadaş sezeryan olmuş anestezi yönünden bilmiyorum ama ben normal doğurdum ve dediğim gibi çok memnun kaldım. Hastane olarak oldukça da ilgililerdi. Şahsen tavsiye ederim.

slmm... ben 6 ay kadar önce medicana'da doğurdum. Doktorum da Türkan Hocaydı. İnanılmaz memnum kaldım. Arkadaş sezeryan olmuş anestezi yönünden bilmiyorum ama ben normal doğurdum ve dediğim gibi çok memnun kaldım. Hastane olarak oldukça da ilgililerdi. Şahsen tavsiye ederim.

canımm turkan hanımı tanıyorum benım dr.umda yusuf bey sezeryan olucam bende yusuf bey ole karar verdı yorum ııcn tesekkurlerolumunekankayizsmile

Back