- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Ecemsuhasanahmet35
-
tabi dogru diyorsunuz cok heycan yaptım acaba olabilirmi diyebaya geçmiş ilişki üzerinden test alıp deneyin ,evet gebelik belirtileriniz var ama böyle emin olunmazki?
Test yap cnm hemen varsa çıkar bizede bildir sonucunu inşanlah vardır cnm hayırlısıylabilgisi olan yok mu
slm canm test yaptım malesef cikmadı ama kan ver dediler bekliyorum bakalımTest yap cnm hemen varsa çıkar bizede bildir sonucunu inşanlah vardır cnm hayırlısıyla
Hayırlısı olsun cnm sıkma canını belki kanda çıkarslm canm test yaptım malesef cikmadı ama kan ver dediler bekliyorum bakalım
olsun cnmm skmiyorum ben artık üzülmüyorum hiç degilse 2 aydır duzenli kendiligimden adet görym bna svnyrumHayırlısı olsun cnm sıkma canını belki kanda çıkar
Selam cnm bnde hamile kaldım adetime beş gün varken test yaptım çıktı çok küçük olmasına rağmen çıktı sonra bir haftam geçiyordu düşük oldu senin dört günün geçiyor kanda da çıkar testtede allahım isteyen herkese versin seni üzmek istemem ama olsa çıkardı cnmmerhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım edın ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff(( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar
sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm
Pco mu var cnmolsun cnmm skmiyorum ben artık üzülmüyorum hiç degilse 2 aydır duzenli kendiligimden adet görym bna svnyrum
vardı 3 ay once tedavi oldum smdı yok cnmPco mu var cnm
Bnde de var ama tedavisi yok deniyor ne tedavisi olsun cnmvardı 3 ay once tedavi oldum smdı yok cnm
tsk cnm cok saola ama bnm 5 gunum gecmemıs ben maalesef ole anlamısım yanlıs hesaplamısım daha 3 gun yenı gectı gttıgımde ıse daha gnum bıle gecmemıs yanılttı benı bı takvım programı yanı cıkmamasının nedenı oymusSelam cnm bnde hamile kaldım adetime beş gün varken test yaptım çıktı çok küçük olmasına rağmen çıktı sonra bir haftam geçiyordu düşük oldu senin dört günün geçiyor kanda da çıkar testtede allahım isteyen herkese versin seni üzmek istemem ama olsa çıkardı cnm
merhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım edın ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff(( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar
sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm
bnmde zaten ılk 5 dk da cıktı ve sılıktıu sonradan daha da bır belırgınlestı yorum ıcın cok saolGebelik olması icin ikinci cizgi lazım.. Benim adetim bir gun mu ne geçmişti yalan olmasın, zamanında, ikinci cizgi aşırı silikti neredeyse görülmeyecek kadar. Kan testi yaptırıp doktora gittiğimde degerlere göre hamileydim, ultrasonda hicbir sey yoktu ama. Doktor o zaman rahmin hazırlık aşamasında oldugunu söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?