Kzlar ank.'ya gidince szce dr'dan antibiyotikmi? yoksa losyon, jel flnmı alsam? sz dha tecrübelisnzdr. hngisini istesem?
zaten doktor senin sorunun neyse ona göre bişeyler yazar. dikmende özel imece tıp merkezinin cilt doktoru iyi diye duydum. magnet tıp merkezi tandoğanda orasıda iyidir. hacettepeye gidebilirsin, fatih üniv. hastaneside iyidir.ankarada hangi semttesin veya nerelere gidebilirsin onu söylersen sana daha iyi yardımcı olabilirim.
Brz Ank. dısında oturuorm. Heryere giderm acaba hngisi en ii?
kulaktan dolma sözlerle hareket edip yüzünü daha çok mahfetme kimse uzman doktordan daha ii bilemez. özel hastanelerdeki doktorlar uzmandır, ve belli deneyim sahibi insan oluyorlar.hepsi iidir ama sempatik olamayabilirler. benim doktorum buzdolabı gibi olduğu halde ona gitmeye devam ediyorum, çünkü işyerime yakın. sonuç olarak nereye gitsem aynı sonuca çıkacak. ulaşım olarak sana hangisi yakınsa ona gidebilirsin. imece tıp merkezindeki doktor ii diye duydum. magnet tıp merkezide metroyla ulaşım olarak çok rahat olur
14 yaşında sıvilce olması normal 14 yaşındayım ama demen saçma olmuş cnm ben 23 yaiındayım hala sivilce sorunum var valla ben onca şey denedim şimdiki aklım olsaydı 14 yaşında bepanthen kullanırdım
Sevgili kk üyeleri 14 yasndaym yüzümde ergenlik sivilceleri var. Forumu cok dolastm bakıormki herkes lekelerden cukurlardan sikayetci. Siz tecrübeli oldugunuz icin soruorm. İlerde yüzümde leke cukur vs. olusmaması icin ne yapmam lazm? Lütfen cvpsz bırakmayın.. :Saruboceq::1no2:
canımcım bencede mutlaka bir dermatoloğa görün. zaten sana antibiyotik vereceğini sanmıyorum. yaşından dolayı hormonal dengen ile alakalı bir durum. doğanın kanunu yani kısacası çoğumuzun o yaşlarda sivilceleri oldu. ama sakın başkalarının önerdiği krem,losyon vb ile cildini yorma. daha çok bozarsın yoksa. ama antibakteriyel ve antiseboroik sabunlar kullanabilirsin yan etkisiz dir onlar çünkü. kolay gelsin...