Slim'in zorlu çeyiz süreci başladı.

Kızlar selam;

Ev tekstilini de biraz biraz alıyorum. 4 nevresim, 2 yorgan, 4 yastık, 2 battaniye aldım.

Havlu almayacağım, evleneceğim dediğimden beri 10ar tane mutfak ve büyük havlu hediye geldi sanırım. Onları toparlayacağım.

Nişanlım da nevresim, yastık, yorgan falan getirecekmiş. Onlarda kız çeyizinde onların da katkısı oluyormuş. Valla hayır demedim şu sıkışıklığımda.

Nevresim takımını kaç tane aldınız? Ben şu an 4 takım aldım. Biri şu dört mevsim setlerden. Yeter diyorum ama emin olamıyorum.

Benim 60 tane havlum, 60 tane patik, çember, yazma, tülbent işte siz anladınız bi 60-70 tane de ondan var. (ki tesettürlü değilim)

Teyzemler sağolsunlar gereksiz şeylerle uğraşmayı çok seviyorlar..

Benim 60 tane havlum, 60 tane patik, çember, yazma, tülbent işte siz anladınız bi 60-70 tane de ondan var. (ki tesettürlü değilim)

Teyzemler sağolsunlar gereksiz şeylerle uğraşmayı çok seviyorlar..
60-70 tane mi :s ne ara örmüşler o kadar şeyi ben bi patik öriyim dedim elimde 2 hafta süründü sonrada yamuk yumuk oldu. ama atmaya kıyamadım hatıra diye saklıyorum

kızlar merhaba hepinize.bende ceyız almaya başlicam da şu 750 parça olan çeyiz setlerını duydum.ancak nette hiç rastalamadım.var mı bilgisi olan.nerede bulabilirlim

Hepsi çok güzel rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Çok güzel dönem bunlar ben şimdi diyorum ki yine böyle koştursamm.. :)

Bugun ilk defa kendimi kotu hissettim kizlar.
Demistim ya nisanlimin tarafinda kiz ceyizine katkida bulunuyorlar diye. Bu aksam aldiklarina baktim, sagolsunlar cok guzel seyler almislar. Hep istedigim tarz seyler de almislar. Hicbiri "bu ne alaka?" Deyip begenmeyecegim bir sey degil. Bayagi para dokmusler belli ki, ezik hissettim kendimi biraz. Ben o kadar pahali seyler alamadim. Orta halli hep. Indirim kovalaya kovalaya yapabiliyorum alisverisimi.

Ustune nisanlim benim o ilk aldiklarimin taksidini odedi bu ay. Kimse bilmiyor onu. Soylemedik.

Ama icim buruldu, iyice ezildim sanki.

Biliyorum ayip degil, ama uzulmeme engel de degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…