Evet tam anlatamadım derdimi gögsumuzun uçları varya etrafı koyu renk olan ondan bahsediyorum çok aşagıda göğüs uçlarım aşağıya bakıyor yukardan bakınca koyu halkayı görmüyorum yani..göz alışkanlığından degıl ilk 1 yıl dolgundu ödemler indikten sonrada dolgundu daha sonra sanırım 3. Yıldan sonraydı çökmeler olunca göğsüm küçüldü eridi sanki..Ben soruzu tam anlayamadım. Göğüs siyahı nedir? Fizyolojik tuzlu su içerikli protezmi kullanıldı acaba. Ödemler indikten sonra meme maximum küçülme seviyesine ulaşır ,, sonradan küçüldüğünü hiç duymadım. yıllar geçtikçe doğallaşmasına bağlı gözünüze küçük geliyor olabilir.
Protez markanız ve tipinden haberiniz varmı. Belki tuzlu su içerikli salin protez olabilir. Yıl aşımına bağlı silikonlar dışarı kaçırır ve vücut tarafından emilir. Başka türlü jel silikonların küçülmeye uğrayacağını sanmıyorum ki zaten kanıtı imkansız. Parçalansalar dahi dağılmazlar. Göğüs ucu çevresi diyerek bahsettiğiniz areola sanırım. Benimkilerde çok yukarda. İmkanınuız varsa değiştirin gitsin protezleri. Doktorunuza sormadınızmı protezin markasını ve çeşidini? Onu bir öğreninEvet tam anlatamadım derdimi gögsumuzun uçları varya etrafı koyu renk olan ondan bahsediyorum çok aşagıda göğüs uçlarım aşağıya bakıyor yukardan bakınca koyu halkayı görmüyorum yani..göz alışkanlığından degıl ilk 1 yıl dolgundu ödemler indikten sonrada dolgundu daha sonra sanırım 3. Yıldan sonraydı çökmeler olunca göğsüm küçüldü eridi sanki..
Yasım küçüktü taktırdıgımda okadar hevesliydım ki hiçbirsey sormadım şehir değiştirdim şuan doktora ulaşmam imkansız birde çocuğum olduktan sonra emzirip değiştirmek istiyorum aslında.Protez markanız ve tipinden haberiniz varmı. Belki tuzlu su içerikli salin protez olabilir. Yıl aşımına bağlı silikonlar dışarı kaçırır ve vücut tarafından emilir. Başka türlü jel silikonların küçülmeye uğrayacağını sanmıyorum ki zaten kanıtı imkansız. Parçalansalar dahi dağılmazlar. Göğüs ucu çevresi diyerek bahsettiğiniz areola sanırım. Benimkilerde çok yukarda. İmkanınuız varsa değiştirin gitsin protezleri. Doktorunuza sormadınızmı protezin markasını ve çeşidini? Onu bir öğrenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?