Slikonu kayan varmı yada tanıdığının slikonu kayan

rosaland

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
301
11
arkadaşlar kontrole gittim herşey iyi güzel ayrıldım kontrolden ve bir yarım saat sonra doktorum aradı ve resimleri yüklerken farkettiğini sağ göğsümdeki protezin kaymış olabileceğini söyledi masaj anlattı yeni onu uygulayacağım.çok canım sıkkın.
aranızda hiç slikonu kayan yada yakınının slikonu kayan oldumu.bunun için ne yaptınız lütfen bilginiz varsa yardım edermisiniz teşekkür ederim şimdiden

slikonu kaymasada göğsünün biri diğerine göre daha yukarıda duran ve masajlarla sonuç alan varmı arkadaşlar

Canım benim,çok kafaya takmışsın belli.Bence çok sorun etme Allah yapısı degilki,kul yapısı sonuçta.Eminim masajla düzelecektir.Benim neler yaşadıgımı biliyorsun sonuçta,güçlü olman lazım,kendini sakın bırakma.Bir sorun olursada doktorun yardımcı olacaktır eminim.Sen zor olanı atlattın,bunlar halledilecek şeyler.Daha fazlada olmadıki ameliyat olalı,erken daha.Bol bol masaj yap.Yukarıda duran memeni aşşagıya dogru bastırarak masj yap.Düzelicek merak etme.Günden güne degişiyorlar onlar.:KK54:

arkadaşlar kontrole gittim herşey iyi güzel ayrıldım kontrolden ve bir yarım saat sonra doktorum aradı ve resimleri yüklerken farkettiğini sağ göğsümdeki protezin kaymış olabileceğini söyledi masaj anlattı yeni onu uygulayacağım.çok canım sıkkın.
aranızda hiç slikonu kayan yada yakınının slikonu kayan oldumu.bunun için ne yaptınız lütfen bilginiz varsa yardım edermisiniz teşekkür ederim şimdiden

canım bende yenı amelıyat oldum sayılırr benımde bır gogus sılıkonum sankı daha asagıdaydı ılk zamanlar masajla duzelıyor sıkma canını en kotu yenıden amelıyat olursun ıkıncı amelıyat cok zor olmuyor ayrıca buna gerek bıle kalmıycak emın olabılırsın:)

teşekkür ederim arzumcum nasıl takmayayım ödüm kopuyor yeni bir ameliyattan biri diğerine göre daha yularıda daha küçük duruyor bende arada büyüklük farkı var azda olsa gariplik ondan sanıyordum doktorumada güveniyorum masajlarımı düzenli yapıyorum aynı senin dediğin gibi aşağı bastırarak dedi doktorum umarım düzelir.
senin yaşadıklarını biliyorum hatta ne kadar metanetli diye düşünmüştüm okuyunca aslında yeni bir operasyondan korkmamda bebeğim var canım o nedenle umarım masajlarla iner.sanada çok geçmiş olsun canım herşey bitti gitti gönlünce olsun inşallah

canım bende yenı amelıyat oldum sayılırr benımde bır gogus sılıkonum sankı daha asagıdaydı ılk zamanlar masajla duzelıyor sıkma canını en kotu yenıden amelıyat olursun ıkıncı amelıyat cok zor olmuyor ayrıca buna gerek bıle kalmıycak emın olabılırsın:)
saol arkadaşım teşekkür ederim

Sagol canım,teşekkür ederim.Seninkide düzelicek,olumlu düşün hep.Protezler bile daha yerine oturmamıştır.6 Ayda ancak daha dogal şekil alıyorlar.Bekle bakalım,masajını yap.Ama eger düzelmezsede doktorunu sıkıştır çözümüne baksın yani.Biz bu ameliyattan sonrada bazı şeyleri kafaya takarsak ooo... Olmaz yani.Artık mutlu olmamız lazım ama dimi..Ama bekle yani,doktorunu dinle,eminim düzelicektir masajla diye düşünüyorum ben.:KK70:

geçmiş olsun canım.ben ameliyat olalı üç ay oldu.benim de sol göğsüm diğerine göre bariz şekilde daha yukarıdaydı.şimdi eşitlendiler.doktorum 6 ay olduğunda tamamen düzeleceğini söylemişti.doğru dürüst masaj da yapmadım,doktorum gerek olmadığını söylemişti çünkü.size masaj da önermiş doktorunuz.çok daha kısa bir sürede eşitleneceğine eminim.hiç korkmayın.

pıerlotıcım kaydıgından emınmısın bazen bırı dıgerınden daha cabuk sekıl alabılıyormuş 6. ayını tamamladıktan sonra hala fark varsa o zaman sorun olabılırmış belkı bırı daha cabuk sekıl almıştır uzme kendını

pıerlotıcım kaydıgından emınmısın bazen bırı dıgerınden daha cabuk sekıl alabılıyormuş 6. ayını tamamladıktan sonra hala fark varsa o zaman sorun olabılırmış belkı bırı daha cabuk sekıl almıştır uzme kendını

Katılıyorum cubura..kesinlikle düzelicektir.Kızlar size birşey diyimde,ameliyat öncesi çekilen resimlere dikkatli bakarsanız bir gögüs digerinden farklıdır.Nasıl iki kaşın aynı olmadıgı,ayaklarımızın büyüklügü aynı olmadıgı gibi..

arzumcum benden çok yaşıcaksın :)
ben şimdi yazıcaktım aynı şeyi :KK9:
çift olan hiçbişey aynı değilki en çok sinirimi bozan kaşların aynı olmaması mesela :KK53:
o yüzden çokta takmayın ama abartılı bir farklılık varsa o başka tabi
inş herşey düzelir sende burda mutluluktan dört köşe bir halde dolaşırsın bizde senden feyz alır cesaretleniriz :KK34:

geçmiş olsun canım.ben ameliyat olalı üç ay oldu.benim de sol göğsüm diğerine göre bariz şekilde daha yukarıdaydı.şimdi eşitlendiler.doktorum 6 ay olduğunda tamamen düzeleceğini söylemişti.doğru dürüst masaj da yapmadım,doktorum gerek olmadığını söylemişti çünkü.size masaj da önermiş doktorunuz.çok daha kısa bir sürede eşitleneceğine eminim.hiç korkmayın.

teşekkür ederim sistrumcum iyki söyledin kendim gibi birini bulmak iyi geldi inan teşekkür edrim cevapladığın için

saol cuburcum aslında doktorum kontrolde bişey farketmedi o kadar bariz bir fark yok yani dikkatle bakarsan biri diğerine göre yukarıda biraz.doktorum resimlerimi çekmişti onları bilgisayara atarken baktığında farketmiş ve hemen beni aradı protezin yukarı kaymış olabileceğini söyledi ve masajlarıma aşağı iterek masaj yapmayıda ekledi aslında gayet doğal bişeymiş gibi anlattı yani belkide kaymadı daha şekil alacak doktor garanti olsun sorun yaşamayalım sonra diye düşünmüş olabilir bilmiyorum

Katılıyorum cubura..kesinlikle düzelicektir.Kızlar size birşey diyimde,ameliyat öncesi çekilen resimlere dikkatli bakarsanız bir gögüs digerinden farklıdır.Nasıl iki kaşın aynı olmadıgı,ayaklarımızın büyüklügü aynı olmadıgı gibi..

evet arkadaşım benim bir göğsümde azda olsa göğüs dokum vardı diğeri tamamen dümdüzdü 25cclik farkla birine 325 diğerine 350cc takıldı ve biri diğerine göre hala biraz küçük.aslına bakarsan slikonum kaysa bile bu halini eski haline bin kez tercih ederim

bugün epey masaj yaptım gözle görülür bir fark oldu.neticede benim anatomim 300cc için uygundu büyük protez herzaman risk demek.pekçok doktor sırf butür şeylerle karşılaşmamak için büyük protez kullanmaktan kaçınıyor cenk bey saolsun beni iyi anladı itiraz etmesine rağmen 350cc kullandı masajla geçecek dedi ve gerçekten bugün gözle görülür bir fark oldu o nedenle çok mutluyum bu başlıkta benim gibi olanlara ilerde moral olsun

merhaba pierloti,nasılsın canım?masajlara devam ediyorsun değil mi?değişmeye,düzelmeye başladı mı?

saol sistrumcum gayet iyiyim masaj yapıyorum aksatmadan hala sağ göğsüm yukarıda canım hergün aksatmadan masajımı yapıyorum inşallah düzelecek sanki azda olsa düzelme var ama biraz zaman alacakmış gibi geliyor bana diyorumki ne şansız kızım eşim kızıyor insanlar ne hastalıklarla uğraşıyor diye.ağrım sızım yok çok şükür protezlerimin büyüklüğündende gayet memnunum
hatırlayıp düşündüğün için teşekkür ederim canım saolasın

eminim ben düzeleceğine.herkesin operasyondan sonra milimetrik eşit olmuyor ne yazık ki.eminim mükemmel olucaklar zamanla.

Arkadaşlar merhaba,
ben hala forumları takip edip okuyup okuyup icraata geçemeyenlerdenim.
Beni endişelendiren bir konu var. Benim göğüs dokum yok gibi birşey. Kas üstüne sıcak bakmaya başladım ancak dokusu az olan bir gğüste kas üstüne konulan protezin kayması bana çok muhtemel geliyor. Sanki tutnacak bir yeri yokmuş ve aşağı kayacakmış gibi düşünüyorum. Bilgisi olan ver mı?

X