Slikon taktırıp pişman olanlar

Pamuktanbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
229
62
98
34
Arkadaşlar benim göğsüm yok dümdüz.Slikon taktırmak istiyorum fakat çok kaygılanıyorum.
Öncelikle hareket kısıtlaması yapıyormu ? Mesala yüzüstü yatabilirmiyim eskisi gibi ya da eliptik bisiklette spor yapabilirmiyim.
Birine sarılırken eskisi gibi rahat davranabilirmiyim yoksa fazla bastıramazmıyım(3 çocuk annesiyim)
Benim sıfır göğsüm olduğu için hep ağırlık hissi yaşayacakmıyım ?
Tam olarak hiç bir şekilde ağrı olmadan hayatıma devam edebilecekmiyim ?
Birde en önemlisi ömür boyu bende kalacakmı yoksa eninde sonunda çıkartılıyor mu ?

Canım geçen ptesı yaptırdım bende yarın 1 hafta olacak benımde hiç dokum yoktu daha doğrusu hiçbirşey yoktu 3 gun yoğun ağrın oluyor daha sonra günden güne azalıyor ama kas altı olduğu için 2-3 hafta sızlama şeklınde olacak dedi doktorum tam anlamıyla iyileşmesi 1 ayı buluyor anlayacağın. Mentor marka yaptırdım ben ve ömürlük diyebilirim daha sonra değişmesine gerek yok yaptıran bikaç arkadaşımda var . Acı konusuna gelınce ınternette yazılanlar gibi tamamen senın ağrı eşiğine bağlı benim çok düşük olduğundan vucudumdaki en ufak bi ağrıda bile oturup ağlıyorum. Ben dayandıysam herkes dayanır bence

Çok geçmiş olsun güle güle kullanın.Damla mı yuvarlak mı ? Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?Mutlumusunuz şimdi nasılsınız ağrı bakımından.Birde ne kadara yaptırdınız kafamda deli sorular sorular

8000 bine yaptırdım. Yuvarlak protez takıldı suan bile ağlıyorum ağrıdan ahahahah hastanedekiler bıktı benden acilin vazgeçilmez hastası oldum her seferınde bısey yok diyip yolluyolar

İnşallah geçer bi an önce ağrılarınız Beni de en çok para kısmı ve bu ağrı kısmı korkutuyor.Hem normal hem sezeryan doğum yaptım.Söylediklerine göre ikisinden de beter bi ağrıymış çok tırstım

Doğum yapmadım ama sezeryanla eşdeğerdir bence sonucta amelıyat atlatmıs kadınsın. Rahatlıkla üstesinden gelirsin

Doğum yapmadım ama sezeryanla eşdeğerdir bence sonucta amelıyat atlatmıs kadınsın. Rahatlıkla üstesinden gelirsin
Günaydın asla sezeryanla bir olamaz son sezeryanimin üstünden 3 sene geçti acısı sancılarını hala hissediyorum gibi geliyor ,büyütme ameliyatı olalı bı ay oldu ve tamamen çıktı aklımdan işlem sonrası ilk 3 gün ağır geçiyor diyeyim yine bile kıyaslanamaz

Bilmiyorum ağrısını sızısını dediğim gibi. Demek istediğim sezeryan olmus bi bayan göğüs silikonuna kesınlıkle katlanabilir :)

Yönteme göre değişir tabi kas altı kas üstü :) vücuduzun kemik kaburga yapısına vs uygun fazla büyük olmayan bir protez size asla yük hissi vermez çok kısa bir süre sonra tamamen bütünleşir hiçte yadırgamaz şükür edersiniz :)

Ben taktırmadım ve pişmanda değilim. Taktırsaydım eğer gene pişman olacağımı sanmıyorum. Zaten silikon taktırmama gerek olduğunu hiç düşünmüyorum. Gören dönüp bir daha bakıyor Nazar değdirecekler diye çok korkuyorum. Topiğe de yazma amacım laf olsun torba dolsun, reklam yapmaya geldim, bulduğum her konuya uydu uymadı yazıp duruyorum, maksat reklamı bolca yapıp amacıma ulaşmak fakat yakalandım, sobeee.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.İkiz doğum yaptım sezeryan.Acıdan ölmek derler ya beynim bedenimi kontrol edemedi resmen ilk ayağa kalktığımda acıdan canım çıkacak sandım.Ondan daha büyüğünü daha zorunu düşünemiyorum.Kas altı olucak 400 cc olucak.Tamam ağrı kabulum ama beni benden almıcak acillere taşımayacak bi ağrı olsun inşallah.

Öncelikle ne istediğinize karar verin. Gerçekten göğsünüzün küçük olması sizi rahatsız ediyor mu? Ayrıca ne kadar büyüklükte istiyorsunuz? bu forumda ara sıra da olsa pişman olanları gördük. Biri konu açmıştı çok büyük oldu, değiştiricem alışamadım diye. Fotoğraf at dedik, bi attı ki nerde büyük göğüs? Benim gözümde ufacıklar, ben ameliyattan o güğüslerle çıksam ufak oldu diye ağlarım.
Risklerini iyi araştırıp olabilecekler için kendinizi hazırlayın. İşte bunlar hep ne kadar istediğinizle alakalı.
Ben ameliyat olalı 2 sene oldu. Silikon diye bir şey yok. kendi göğsümle ne yapıyorsam yine aynı. Ve hep söylerim, iyi ki yaptırmışım

hiç te bi yerde reklamını görmedim. Profiline girip mesajlarına baktım. Neden sobelediler ki senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…