Slikon sonrası mastit olan varmı 🤣 hamile degilim emzirmiyorum

banuares33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
1.271
552
44
Selam bayanlar aranizda slikon ameliyati sonrasi mastit olan varmı cok enteresan ne hamileyim ne emziriyorum 40 yasina kadar mastit nedir bilmezdim.gece sol memenin sismesi agri ates halsizlik le sabah hastaneye basvurdum.ultrason sonuclarina gore sol memede süt kanallarinin tikanmasina bagli apse olmuş.genelde emziren annelerde oluyomuş.bi anlam veremedik

Banu cok geçmiş olsun, neler geldi başına şu memelerden Insallah bu son olsun Hic duymadım ama 2. ameliyatında süt kanallarına mı bişey denk geldi acaba? Ben dr a özellikle sormuştum süt kanallarıyla hiçbir işim yok demişti, etkilemez dedi ama belki sende ameliyat olmasan da olacağı vardır. Iyi olursun umarım en kısa zamanda

Canim protezlerle hic alakasi yokmus 2 genel cerrah 2 estetik cerrah gördü ultrason sonuclarimi.neden oldugu arastiriliyor beni buldu buda

Hay allah geçmis olsun Umarım en kısa zamanda iyileşir. 3. ameliyatta kararlı mısın hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…