- 10 Kasım 2017
- 3
- 0
- 26
- Konu Sahibi EvaMurphy06
Merhaba arkadaşlar, tam 3 hafta önce bugün slikon ameliyatı oldum. 550 CC büyüklüğünde takıldı. Operasyondan 1 hafta sonra içerde kalan pis kanın alınması için ikinci ameliyatı oldum. İkinci ameliyattan 3 gün sonra sabah uyandığımda sağ dikiş yerimden bi akıntı gelmişti. Ertesi gece miktar daha da artınca enfeksiyon olduğunu düşünerek soluğu doktorumun yanında aldım. Fakat hiçbir enfeksiyon belirtisi yok ilk günden beri.ne yanma, ne hassasiyet, ne koku, ne morluk ne kızarıklık... neyse, doktor dikişi açıp içerden gelen sarımsı,kırmızımsı suyu temizleyip, çeşitli ilaçlarla içeriyi temizleyip yeniden dikti. Tam rahatladım akıntı artık yok derken 2 gün sonra yeniden akıntı oldu. Ağlaya zırlaya doktorumu aradım yarın gel dedi. Ertesi gün gittim, yeniden açtı ve aynı temizleme işlemini yapıp, içeriye dren koyup kapattı. Akan sıvıyı teste gonderdik ve enfeksiyon olmadığından emin olduk. 4-5 gündür torbayla geziyorum ve her 24 saatte bir boşaltıyorum torbadaki sıvıyı. Günler geçiyor, sıvıda azalma yok. Doktorum lenf sıvısı olabileceğinden şüpheleniyor. Bu durumu yaşayan, duyan bilen var mı artık çarem kalmadı her gün ağlaya ağlaya mahfoldum psikolojim darmadağın..