• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slikon Ameliyati olanlar icin sorum var

blondevill

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba bayanlar,yaklasik iki senedir estetik olmak istiyorum 75 80 kullaniyorum sutyende ve kafaya koydum ameliyati ancak daha yeni maddi durumum oldu.Arastirdikca doktor belirledim kendime daha once estetik oldugum bir doktoru dusunuyorum ancak cevremde ve internette o kadar estetikle ilgili igrenc cok yapay ve dokundugun an anlasiliyor yazilari dolaniyor ki .Oncelikle sorum dogallik doktorla mi alakali yani bazi resimlerde patlicak gibi duruyordu ve hosuma gitmedi acikcasi ayrica dokundugumda asiri serlik hep surucek mi biraz aydinlatsaniz:/Yaptirip da cok dogal memnunum diyen var mi :/

O patlayacak gibi duran görüntü, ödemli halleridir, rast gelmişsinizdir. Onun dışında patlayacak derecede büyük duran protezler 700 800 cc falan olursa anca,, ( ay ne çok isterdim bana takılsın ) ki bu büyüklükte protez koyan doktor Türkiye'de pek yok. Yani rahat olun. En acemi doktorun taktığı protez dahi en geç 1 yilda tamamen doğal hale geliyor aşağı iniyor. Çünkü deri esniyor yer çekimi etkisi ile protez doğal meme görüntüsüne kavuşuyor inip damla halini alıyor. Kıvamına gelince nâcizhane fikrim olmasi gereken meme kıvamında oluyor. Diri ve doğal memeden daha sert :KK66: yanii olmasi gerektiği gibi... Deforme olmuyor kıvam hep ayni.

O patlayacak gibi duran görüntü, ödemli halleridir, rast gelmişsinizdir. Onun dışında patlayacak derecede büyük duran protezler 700 800 cc falan olursa anca,, ( ay ne çok isterdim bana takılsın ) ki bu büyüklükte protez koyan doktor Türkiye'de pek yok. Yani rahat olun. En acemi doktorun taktığı protez dahi en geç 1 yilda tamamen doğal hale geliyor aşağı iniyor. Çünkü deri esniyor yer çekimi etkisi ile protez doğal meme görüntüsüne kavuşuyor inip damla halini alıyor. Kıvamına gelince nâcizhane fikrim olmasi gereken meme kıvamında oluyor. Diri ve doğal memeden daha sert :KK66: yanii olmasi gerektiği gibi... Deforme olmuyor kıvam hep ayni.
:KK70: Allah seni naaapmasın emi :KK70: çok isterdim 700,800 bana takılsın diyo yaaaaaaa :KK70:

Odem dedigin nasil oluyor odem riski var mi o sekilde?Ve ben cok buyuk istemiyorum kac cc ideal olur

Odem dedigin nasil oluyor odem riski var mi o sekilde?Ve ben cok buyuk istemiyorum kac cc ideal olur
Ödem ameliyat sonrası herkeste oluşur. Kiminin vücudu çok kimininki ise az ödem toplar. Bu ameliyata bağlı geçici bir sorundur.. Vücuduna giriş yapan yabanci maddeye karşı gelişen,, vücudunun silikona olan tepkisine karşılık biriken su gibi düşün. 1. Ayın sonunda tamamen geçiyor. Çok su tüketimine bağlı ödem çabuk sökülür. Ben öyle yapmıştım. Geçiyor yani kalıcı diil endişe yok ;) boyutunu ben bilemem,, kilonuz, boyunuz, yeterli meme dokunuzun olup olmadığı, bel-kalça,, omuz orantınız baz alınarak uygun boyutta ki protezde karar kılınır ve yine uygun yöntem eşliğinde yerleştirilir. Bunlar doktor kararıdır. Tabi sizin isteklerinizi yerine getirecek doktoru bulmak şart.. İdeali 300-375 arasıdır. Tabii ki bu forumda okuduklarım adına ;) yani çoğunluğun taktırdığı protez boyutu..

Ödem ameliyat sonrası herkeste oluşur. Kiminin vücudu çok kimininki ise az ödem toplar. Bu ameliyata bağlı geçici bir sorundur.. Vücuduna giriş yapan yabanci maddeye karşı gelişen,, vücudunun silikona olan tepkisine karşılık biriken su gibi düşün. 1. Ayın sonunda tamamen geçiyor. Çok su tüketimine bağlı ödem çabuk sökülür. Ben öyle yapmıştım. Geçiyor yani kalıcı diil endişe yok :KK66: boyutunu ben bilemem,, kilonuz, boyunuz, yeterli meme dokunuzun olup olmadığı, bel-kalça,, omuz orantınız baz alınarak uygun boyutta ki protezde karar kılınır ve yine uygun yöntem eşliğinde yerleştirilir. Bunlar doktor kararıdır. Tabi sizin isteklerinizi yerine getirecek doktoru bulmak şart.. İdeali 300-375 arasıdır. Tabii ki bu forumda okuduklarım adına :KK66: yani çoğunluğun taktırdığı protez boyutu..
Peki tesekkur ederim yine bi sorunum olursa sorarim cok tesekkurler

Aynen kizlara katiliyorum. Goruntu olarak da yumusaklik olarak da cok dogal ve gercege cok yakinlar. Cok memnunum bende. Yaptirali yaklasik 1.5 yil oldu canim. Ama tabi secilen protezin markasi buyuklugu kas alti veya kas ustu olmasi doktorun el becerisi bunlar cok etkiliyo.

Aynen kizlara katiliyorum. Goruntu olarak da yumusaklik olarak da cok dogal ve gercege cok yakinlar. Cok memnunum bende. Yaptirali yaklasik 1.5 yil oldu canim. Ama tabi secilen protezin markasi buyuklugu kas alti veya kas ustu olmasi doktorun el becerisi bunlar cok etkiliyo.
Canım beni izler misin ???? ;) 1,5 yıllık halini görmek isterim ;) benim 4,5 ay oldu . Şimdiden normalleştiler sanırım ;)

Ayyy o dudak mıydı :KK70: ben de oyuncak panda resmi sanıyordum ;) çok başarılı olmuş.

Canım beni izler misin ???? :KK66: 1,5 yıllık halini görmek isterim :KK66: benim 4,5 ay oldu . Şimdiden normalleştiler sanırım :KK66:
İzledim canim. Hatta yorum da yaptim.fotografina. gogus yapilarimiz cok benziyo seninle :-) bu arada evet profil fotografimi bende cok begeniyorum ama dudak bana ait degil malesef. Benimki onun yarisindan daha ince :-)

İzledim canim. Hatta yorum da yaptim.fotografina. gogus yapilarimiz cok benziyo seninle :-) bu arada evet profil fotografimi bende cok begeniyorum ama dudak bana ait degil malesef. Benimki onun yarisindan daha ince :-)
Canım aynıymışıZ senle ;) ama senin biraz daha dokun varmış. Çok güzel olmuş seninkiler, Sağlıkla devam etsin sürecimiz ;)

Ben de kas altında yaptırdım. Daha 6. Günümdeyim ağrılı dönemlerimi atlatamadım hala ama çok heyecanlıyım şimdilik baya sert şiş ve gergin. Ama ben çatlak oluşmasından korkuyorum kızlar siz bunun için bişeyler yaptınız mı ya da çatlağı olan var mı?

2013 te taktırdım hiç pişman değilim dekolte giyince falan dehşet dik güzel duruyor aynı zamanda DOĞAL duruyor bunu doktoruma borçluyum tabiiki...Çalıştığım yerde yaptıran bir bayan daha varmış,o bile anlamadı benimkilerin silikon olduğunu ben söyleyince fazla tepki verdi inanmadı...Dokundu ona da inanmadı o kadar doğal duruyor çünkü dikiş izim sıkıntı tek :)

Back
X