sleepy home by days in colours hakkındaa??

angelanil

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
4.817
71
358
İstanbul
kızlar bu gün sleepy home by days in colourtan bitane kapitone nevresm aldm ama forumda kullananlarn yazdıklarına bakarak kalitelidir die düşündm sadece biri iyi bi marka olmadığını söylemiş, gerçekten öyle mi kullananlar varsa yazabilir mi deneyimlerini, çok renkli olanların solduğunu söylemişler benmki bu renk ne dersiniz fikirlerinizi bekliorm

nevresımlerımı aldığım bi tanıdık dükkan var cnm oradaki tanıdığımız kesınlıkle days in colours ı önermıyo kendısı satıyo ama yınede asla aldırmadı bana hiç bir ürününü. sarev ve taç dışına çıkma pişman olursun dedi durdu :) bende çeyizime aldıklarımı hep sarev ve taç aldım.Geçende teyzeme hediye geldı çift kişilik nevresımı denemek için yıkadı sonuç hüsran :s hemde en pahalı nevresımlerındendi mahvoldu renklerı bırbırıne girdi. ama bu bence hepsınde aynı sey olucak demek değil insanın içi huzursuz oluyo tabı ama düşük ayarda yıkar denersın sende ilk kullanımından sonra

Son düzenleme:
öyle yapıcaz artk cnm bende sarev ve taç dışına çıkmamıstm bu ilk ve son oldu, sorun yaşamam sorun deil şu saatten sonra benmgibi pimpirikli birinin içine bu kdr bile şüphe düşmesi yeterli:) deneyim görücez çok tşk ederm bilgilendirdiğin için

bende inanılmaz pimpiriklıyımdır kafama takılır durur gunlerce düşünürüm aldıgım sey nasıl acaba bozulur mu dıye içim içimi yer
ama bi tane almıssın canını sıkmaya degmez bundan snra bence bildiğinden şaşma :)

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar..
bende aldım ordan kapitone nevresim takımı hemde benimki çok koyu turuncu..birazcık soldu ama çok da değil pamuklu ve boyalı olduğu için normaldir dedim..şuan onu kullanıyorum hatta yaz kız çok kullanışlı..ama pike takımından hiç memnun değilim çarşafı çok boya salıyoo..

Bende çeyizime taç ve sarev çok aldım..taçlardan çok memnunum tabi ki hiç bi sorun yok..ama sarevden aldığım bi tane saten nevresim takımının çarşafı pamukçuk pamukçuk oldu hiç hoş görünmüyor:((

renginin o kdr solmamasına sevndm cnm aynı modelden almıssın sanırm sende, solsa da kullanırm valla çok beğendm modelini, sarevin çok iyi olduğunu biliodm sans işin biraz da heralde:S

iş yerinde bi arkadaşımda sleepy markasından aldı çeyizine. henüz kullanmadı ama görüntü olarak güzel olduuğunu söyledi.
hem çeyizde iyiler olduğu kadar arada böyle daha orta seviyede olan nevresimlerde olacak elbet. bende storway markasından almıştım bi tane nevresimden.

resmini buldum=))benimki çok solmadıysa canım senin ki hiç solmaz merak etme..çok kullanışlı ben aşırı memnunum yazın pike kışın nevresim hatta yorgan bile hediye etmişlerdi aldığımda kampanya vardı:)
ayrıca nevresimi kesinlikle solmuyo zaten belki çarşaf ve yastıklar o kadar..

Son düzenleme:
kızlar bu sleepyi daha kullanmadan beğenmedim kargom dün gelmiş evde yoktum bu gün gelince gördm ve yastıklarda baskı hatası vardı kaliteli gibi de görünmüo iade ediciiimmm:2:

Offf şimdi moralmen çöktüm kızlar ya... Bende 2 tane nevresim takımı 1 tane 4 mevsim takım aldım... Üfff yaa trendyoldan uyguna aldım die seviniyordum birde...

Offf şimdi moralmen çöktüm kızlar ya... Bende 2 tane nevresim takımı 1 tane 4 mevsim takım aldım... Üfff yaa trendyoldan uyguna aldım die seviniyordum birde...

cnm moralini bozmak istemezdk ama umarm bi sorun yaşamazsn ben iade ettm hemen yerine yine taçtan aldm ve ondan şaşmıcam inş bişi olmaz seninkilere:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…