Sleepy bebek bezi kullananlar

Gamzeliia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
42
13
3
29
Oğlum 19 aylık, 19 aydır sleepy kullanıyorum ama bir haftadır sürekli her gece çişi çıkıyor, son aldığım bezleri beş numarayı hiçbir yerden bulamadığım için migrostan aldım sanki bez değil kağıt, yazıları silikleşmiş incelmiş çirkin bir şey olmuş bez, bu zamandan sonra bez değiştirmek de istemiyorum alternatif olarak ne kullanabilirim ki yerine? Zaten birkaç aya tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyorum ama bu aralıkta da pişikle ve bez aramakla uğraşmak istemiyorum?

Benim bebeğime sleepy dışındaki her bez pisik yaptığı için mecburen kullanıyorum ama sürekli sızıntı problemi oluyo maalesef

bizde kızımda bi süre sleepy kullanmıştık. sonra taşma,sızma olmaya başladı. molfixe geçtik . sıkıntı yaşamadık

Sleepy biz de bir ara kullandık ama ben sevemedim çünkü ağ kısmı çok dar ve evet bazen sızdırma yapıyordu. Bir de dolunca çok sarkıyordu. Molfix eskiden çok iyiydi içi mavi olan eski üretimi neden değiştirdiler bilmiyorum onda da sorun yaşadık ve Molfix pure softa geçtik.

Sleepy başta sızdı bionatural serisi bir, bebek mağazasından alıyordum, ecologic aldım Migrostan hiç sızma yaşamadım. Ya ecologic iyi ya da bazı serilerde sorun oluyor anlamadım ben de

Valla aynen bende sürekli sleepy kulaniyordum sızma tasma yapmaya başladı üst değiştirmeden bıktım. Molfix e geçtim rahat ettim. 27 aylık kurtuldum bezdende şuan rahatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…