ya sağol canım.bu illetten çeken herkese allah sabır ve güç versin.
güçlü olmak çok öenmli.
uykusuzluktan gece önümü zor görüyorum.çocuk kucağımda takılıp bir yere düşücem diye ödüm kopuyor yaaa
ya sağol canım.bu illetten çeken herkese allah sabır ve güç versin.
güçlü olmak çok öenmli.
uykusuzluktan gece önümü zor görüyorum.çocuk kucağımda takılıp bir yere düşücem diye ödüm kopuyor yaaa
canım battaniyesiyle kundaklayıp uyutmayı denedinmi battaniyesine ellerini iki yanına koyup sar.hemencecik uyur kundaklanan bebekler kendini güvende hisseder ve daha rahat uykuya dalar.
sabaha karşı koyuyyom ben özellkle yatak odamıza alıp..hareketsız kalınca sancısı artyor cunku..mıde uyutrken sutumu akıtıom mendıle onu kapıom gözune ilk basta saga sola savuryo kafasını ıstemıo..sora hemen uyuyo..deneyın derım ama almayın hemen mızmızlarsa
canım onuda denedim ,kundak olayını.ama çok ağlıyorken kendini ordan oraya savuruyorken kundaklamakta zor oluyor.
sallanmak bencede biraz iyi geliyor artık eminim.çünkü hareket olmuş oluyor bier yerde.
yani sonuçta yine huysuz,ama en azından kriz şeklinde ağlamalar azaldı.bunada şükür napalım
biz kraft dondolino aldık ama gaziçin pek faydasını görmedik eger senin bebeşin sallanmayı seviyosa çok ideal tevsiye ederim zaman ayarı vede hız ayarı var kendi kendine sallanıyo bizde uykusu gelince koyuyoruz içine uyuyo ama gazına bi faydası olmadı, gazı olunca büyükçe bi bezi baya sıcak ütüleyip elbiselerinin üstünden karnından ayaklarına kadar sarıyorum sonrada hemen kundaklıyorum ama kundaklarken ellerini dışarda bırak yoksa sıkılıyor çok ii geldi bize hemen sakinleşip uyudu inşallah sanada ii gelir