sleeper sallanan beşik çare olurmu acaba? yardım lütfen

NADYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
291
5
96
İstanbul
merhaba
tam 4 haftalık kolikli bir kızım var
yaşadığınız için bilirsiniz.uykusuzluktan bitmiş durumdaym.
10 günlükten beride tek başıma bakıyorum kızıma
sallanmak hoşuna gidiyor.biraz sakinleşiyor o zaman.
sleeper sallanan beşik kullanan varmı aranızda:?
faydası oluyormu gerçekten
birde dondolino diye bir marka var
hangisini almalıyım yada almalımıyım sizce?
şimdiden teşlekkürler

şuanda bile tek elimde ana kucağına bağlanmış ip bir yandan onu sallıyorum,diğer elimlede yazı yazmaya çalışıyorum(

Allah bağışlasın öncelikle canım..
benm görümcemin bebeğide kolikliydi neler yaşadığını tahmin edebiliyorum..içerdeki gaz dağılsın diye sürekli sallarlardı onlarda..
sonra bebek hamağı araştırdılar netten ve ondan aldılar.sanada tavsiye ederim.inanılmaz rahat oldu..

hatta istanbulda eminönünde bir yer var istersen adını da öğrenirim.
ordan aldılar.oyuncakçılar çarşısı mı ne varmış ya.

canım sağol.irem bebemi acaba
bende araştırdım.en uygun fiyat orda
1-2 saate karar verip bugün alıcam yaaa
yeterki biraz sussun.çok zor o ağlarken bişey yapamamak(

slepper çok pahalı..
bebek hamaklarını tercih et.inan çok rahat birde güzel bir şey.

hamak çok sallıo zararlı ...bunn ayarları var..gaz cıkarma ayrıda var...ve kumandalı dk kuruon kendı calışıo ve duruo..ben sallıyom en yavasta uyuduktan sora koyuyom ama..uyurkende catrmadan gaz cıkarmya gecırıom hıçççç gazı olmuyo gunduz...kakasınıda rahat yapıokaydirigubbakcemile3

bunuda ilk sizden duydum..
kime neye göre zararlı pardonda..
zararlı bir şey olsa görümcem mkullanırmıydı bilinçli bir anne olarak..
çok sallıyor diyorsunuzda çocuğu içine atıp 360 derece döndür demiyoruz..akannehir
yanlış yanlış bilgiler vermeyin..

CANIM ALLAH BAĞIŞLASIN BENDE ÇOK UYKUSUZ KALDIM 2 YAŞINA KADAR BU UYKU PROBLEMı BıTMEZ BıZ EŞıMLE NÖBETLEŞE SALLARDIK BIRAKINCA KIYAMET KOPARDI SUSMAK BıLMEZDı AHH ÇOK ZOR ZAMANLAR GEÇıRDıK KAÇ TENCERE YAKTIM O YıLLARDA ÇOK ŞÜKÜR GEÇTı HER TÜRLÜ KOLıK ıÇıN ıLAÇ DENEDıK GEÇMEDı 1 YAŞINDA ANCA GEÇER BıRDE SALLAMA ALIŞKANLIĞI OLUYOR ÇOCUKTA SONRA SALLAMADAN DAKıKA DURMAZ ALLAH KOLAYLIK VERSıN BENıM KIZIM O YILLARDA ANNEMıN SALLAMASIYLA BENı AYIRIRDI mafoldumben

allah yardımcınız olsun benim oğlumda kolikti sallamakla durmadığı için sürekli hoplatmak zorunda kalırdım hiçbir gaz ilacı yaramazdı uyuttuğum zaman sleeper sallanan beşiğe en yüksek ayarına koyardım azında durmazdı çünkü.3 ayından sonra düzelmeye başladı sünnetinide yaptırdım o zamanlar . sallamayada alışmadı düzeldikçe kendi haline bırakmaya başladım sallamayıda azalttım yere bir yorgan sererdim üstüne çocuğu koyup eline buzdolabı poşetini şişirip verirdim yeri kucaktan çok severdi 4.5 aylık gibi uyku düzeninide ayarlamayı başardım allahıma çok şükür şu an 9.5 aylık adam oldu peşime geziyo çokta yaramaz

evet deniyorum dünden beri.şansıma arkadaşımın işi bitmişti dondolino ile.ben deniyim diye bana getirdi dün.bakalım benimki beğenirse alıcam o zmn belki.
yani biraz sakinleştiriyor ama dün gece çok zor bir geceydi.kriz geldi yine.gece 4 ten bu öğlen 12 ye kadar hiç susmadan ağladı.ne sallanmak,ne emzik,hiçbirşey kesmedi.
ağlamaktan ben bile helak oldum.psikolojim sıfır yine.
allahım noluurr 3 aydan sonra benim bebeğimde düzelsin.çok korkuyorum ya oda daha uzun süreli yasarsa bu dönemi.

allah sabırlar versın canım yaaa çok zor bızımde vardı atllatık baya şimdilik :Saruboceq: çay ver arda rezene anason var içinde sakınleştiriyor yerimseniben o anda zor oluyo ama zorla falan kaktır:lepi:

evet canım başladım rezene vermeye.zaten bu gaz damlaları bizi rahatlatmaktan başka bir işe yaramıyor bence.yani çocukta bir etki olmuyor.
sanki rezeneden beri daha rahat çıkaroyor gazını.
ama tabi devamlı ağlama durumumuz devam ediyor aynen.
allah herkese sabır versin valla canım

biz memnunduk valla ilk 3ay onda yattı gece bile bizim odada, ama 3.aydan itibaren odasında yatağına geçti artık hiç kullanmıoruz satsammı die düşünmeye başladım

canım ilk 3 ay onda yattı diyorsunya.benimkide 2 günde alıştı galiba.
bu gece bende onda yatırdım.ağladıkça salladım .hatta salonda yattım.eşim rahat uyusun diye
ama belim koptu koltukta yaaa.
odaya alıyım bende o zaman
bende alışırda bir daha yatağında yatmaz diye korkuyorum.
ama seninki öyle olmamış anlaşılan.
birde ne güzel umut doğdu içime yine.
3 aydan sonra kurtulucam galiba bu kolikten inşallah?

cnm bize de 3aya kadar diolaredı inanmıoduk ama inan geçio biz en son 3buçuk aylıkken son kez battaniyede salladık, nurse harveys de işe yarıyodu biraz ama gerçekten ilk 3ay abartısız sürekli battaniyede uyuyodu ben tek başıma battaniyede sağa sola sallıodum düşün..sabret bak geçicek 1ay bitmiş bile, benim tavsiyem erkenden ayırın odasını, daha çok küçük bebein hiçbişeye alışmaz korkma salla ağlatma sakın nasıl mutlu oluosa öle uyutun

aydancım slm...şu hamak beşiklerden aldım ben de.netten sipariş ettim 110 tl.haaa çok işini görüyo mu dersen oyalıyo sadece.çok ağlarsa kesmiyor yani...mesela şu an hem sallıyorum hem yazıyorum...:))
o da mızıl mızıl kah ağlıyo kah bakınıyo...ama hep sallanmak istiyo.azıcık yavaşla sıkıyosa, basıyo yaygarayı...ama dene istersen ,bizimki hız tutkunu olduğu için kesmedi...çarşaf battaniye hızından uyuyoruz biz!!!!

sallanmak gerçektende hoşuna gidiyor.
zaten alışmazmış 3 aya bebek herhangi bir duruma.doktoruda dedi.kucağına al,salla.ne istiyorsa onu yap.yeterki çok ağlatma dedi.
sabah yine bir kriz daha atlattık.yarım saat ne yaptıysan susmadı.en sonunda kocam akıl ettide yüzüstü yatırıp göbeğine sıcak su torbası koyduk.öle yattı garibim 1 saat.
off ya uykusuzluktan bitim ben yine((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…