• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slayt yapma programı

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Fotoğrafları slayt yapma programı Fotoğraflarınızı müzikli slayt yapmak için mükemmel bir program olan proshow gold ile harika slaytlar yapabilirsiniz. Slayt yapma programları arasında en iyisi olan proshowgold ile bilgisayarınızdaki resimleri istediğiniz düzene göre slayt yapabilirsiniz. Resimleri slayt yapma programı ile yaptığınız slaytları Video CD, DVD Disk, Video, çalıştırılabilir exe dosyası, ekran koruyucu biçimlerine çevirebilirsiniz. Resimlerle yaptığınız slayta müzik ekleme ve metin ekleme özellikleri de olan programla slaytlarınızı daha da renklendirebilirsiniz. Ayrıca slayta efekt ekleme özelliği ile istediğiniz şekilde efekt ekleyebilirsiniz. Resimlerinizi ve fotoğraflarınızı video yapabilirsiniz.

Fotoğrafları slayt yapma programı

Sürümü
3.0.1

Dili
ingilizce

ışletim sistemi
Windows 98,ME,2000,XP

Teşekkürler..Bende dünden beri slayt yapmak için uğraşıyordum..

İşletim sistemi
Windows 98,ME,2000,XP
zepp bu program vistada calismaz mi o halde ben vista kullaniyorum nasil yapsam.....!!!!??

arkadaşlar bende bu programı kullanıyorum çok uzun süredir hepinize şiddetle tavsiye ederim... program ile ilgili takıldığınız bire yer olursa özel msjdan ulaşabilirsiniz...

Programı kullanma süresi 15 günmüş.Başka bir yerde öyle yazıyordu.Bu programda öyle mi acaba?Arkadaşlarım yaptığım slaytlara bayıldı,tekrar teşekkürler..

Bende indirdim bu programi ama hicbirsey anlamadim:bbo:, beceremedim bir turlu:çok üzgünüm:

Fotoğrafları slayt yapma programı Fotoğraflarınızı müzikli slayt yapmak için mükemmel bir program olan proshow gold ile harika slaytlar yapabilirsiniz. Slayt yapma programları arasında en iyisi olan proshowgold ile bilgisayarınızdaki resimleri istediğiniz düzene göre slayt yapabilirsiniz. Resimleri slayt yapma programı ile yaptığınız slaytları Video CD, DVD Disk, Video, çalıştırılabilir exe dosyası, ekran koruyucu biçimlerine çevirebilirsiniz. Resimlerle yaptığınız slayta müzik ekleme ve metin ekleme özellikleri de olan programla slaytlarınızı daha da renklendirebilirsiniz. Ayrıca slayta efekt ekleme özelliği ile istediğiniz şekilde efekt ekleyebilirsiniz. Resimlerinizi ve fotoğraflarınızı video yapabilirsiniz.

Fotoğrafları slayt yapma programı

Sürümü
3.0.1

Dili
ingilizce

İşletim sistemi
Windows 98,ME,2000,XP

Boyutu
25.7 Mb

şutarafagitti

cnm bu mowie maker gibi biseymi

canım yaa ben bu programı yükledim ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum.slaytları falan nasıl hazırlıcaz biraz anlatırmısın zeppcimyerimseniben

bu da 15'lük mü acaba?bende deneme versiyonu var sadece 15 günlük o da.eğer bu ücretsiz ise bunu indireyim?

Bu program demo :( gerçi indirdiğiniz her yerden demo indireceksiniz ve ortada kocaman bir reklam bandı :( o bant için baya uğraştım ama en sonunda programı tam sürüme çevirdim :D

Ama herkese movie makerı öneririm hem herkesin bilgisayarında var hem türkçe hemde bikaç fazladan özelliğe sahip : )

Yinede teşekkürler zepp : )

movıe makerı kullanıyorum slayt için ama cd ye cektigimde falan windows mediı player olarak acılıyor hep bi çözümü varmı bunun???

Back