Slap Chop Doğrayıcı

ashminukal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
393
1
96
İstanbul
Merhaba kızlar,
İnternette dolaşırken güzel bir ürün gördüm. Bilmeyenler için paylaşmak istedim.
Adı Slap Chop. Bunun aynı mantıkla çalışanından Tantitoni'de de görmüştüm geçenlerde.

Sitesinde bir de video var izlemenizi tavsiye ederim, benim çok hoşuma gitti de zemuszemus
Slap Chop | Happy Chop Rendeleme ve Doğrama Seti Sipariş 0 212 221 02 02

Sitesinde satış fiyatı 54 TL yazıyor. (Ben bunu başka bir satış sitesinde 19 TL'ye buldum ve oradan alacağım opuyorumnanaktan)
Yanında peynir vs. sert gıdaları rendelemek için rende de var. İlgilenenlerin haberi olsun dedim.

Bu ürünü bilmiyorum ama buna benzer bir ürün almıştı annem, biraz güç gerektiriyordu, zor oluyordu. Bunun rendesi felanda var, acaba bu nasıl, merak ettim. Kullanışlı gibi duruyor

Ben de merak ediyorum, rondo çok küçük parçalıyor, suyunu çıkarıyor çünkü soğanın, rende ise malum, el kaptırma korkusu. Alan kimse varsa fikirlerini paylaşabilir mi?

ben aldım ilk defa bugün kullandım soğan doğramak için çok ideal, güç gerektirmiyor, ama tanıtımında görüldüğü gibi kızartmalık patates için elverişli değil, maydanoz falan da doğranmaz ama domates, soğan biber için süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…