Skyp için yardım eder misiniz?....

patsy

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
4.967
159
363
herkese merhaba
benim bu aralar sıkıntım skyp. telefonumda kullanmıyorum. bilgisayarıma indirince (mecbur bıraktıkları için indirdim, yoksa içeriğini menüsünü hiiiiiiiç beğenmedim) doğal olarak msn gitti. hotmail bana sorulamadan bi güzel outlook oldu malumunuz.
gelelim sorunuma; msn'de iken arkadaş listemde arkadaşlarıma tıklayıp görmeme izin verdikleri arkadaşlarını albümlerini dosyalarını falan görebiliyordum. şimdi göremiyorum.
acaba ben mi bilmiyorum bu skyp böyle bişey mi? yardım yazıyo başvurunca yardım eden yok.
bilen varsa bana anlatabilir mi? ben eskisi gibi arkadaşlarımın albümlerine arkadaşlarına nasıl bakacağım?..

ama saatlerce bekletmeyin sevgili hanımlar, yardımlarınızı talep ediyorum..

ya zaten teknolojiden hiç hazzetmiyorum. bir de böyle alışıp çalıştığım bişeyi değiştirip olduğundan daha kötü bi hale getirdiklerinde iyice sinir oluyorum.

etrafımdakilerden de bilen yok, ya nasıl bişey bu hem var olanı yok ediyosun hem sen bişeye benzemiyosun madem bişey yapamıyosun var olanı kullan ne diye bozuyosun ki dimi ama

tek skyp mağduru benim anladığım kadarıyla. herkesin bildiği benim bilemediğim ne acaba?...

kaynım beni dövüyor kaynanam yemek vermiyor falan desem azıcık dikkat çeker miyim acaba:)

acaba skyp ı silsem msn'i yeniden yüklesem olur mu?..

yardım edebilecek birini buluncaya kadar konum devam ediyor.
belki bugün bilen birilerine denk gelirim..

ya dünden beri bir Allah'ın kulu çıkıp bişey yazmadı
ne menem bişeymiş bu skyp
kendi kendime debelenip duruyorum of

Son düzenleme:
skype kullanmıyorum nasıl bişiy bilmiyorum ama outlook da kişiler bölümünden istediğin kişinin profilini görebilirsin

skype kullanmıyorum nasıl bişiy bilmiyorum ama outlook da kişiler bölümünden istediğin kişinin profilini görebilirsin

teşekkür en azından cevap veren biri olduğun için..
onu biliyorum ama ben profili o şekilde görmek istemiyorum. Hani masengerda arkadaşların arkadaşlarını sana açık olan resimleri dosyaları falan açıp bakabiliyordunya şimdi onların hepsi outlook oldu ve sen akadaşın sana mail olarak göndermiyosa göremiyosun. İşte bunu öğrenmeye çalışıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…