- Konu Sahibi AvukatAnne
-
Kafa yapısına sen bakabilrmisin rica etsem
Bu teoriye göre bize de bakar misin canım :)Kızlar nedir bu skull teorisi? Kemik yapısına göre anlaşılıyormuş güya ama nasıl?? Bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim :)
12.04.2016
Dünden beri ben bayaa bi kafaya taktım bu teoriyi, bir sürü yerden araştırdım, üşenmedim ingilizce makaleler bile okudumAmaaaa sonunda anlamayı başardım. Tabiki kimse %100 doğru demiyor ancak antropologlar tarafından tanımlanan bayan ve erkek kafatası yapısını fetüse uyarlamışlar. Şimdi şöyle oluyor. Erkek kafatası: geniş, kare yapılı alın tarafı daha düz çene yapısı ise yuvarlak, bayanların kafatası ise daha narin ve boyun tarafından daha yuvarlak alın tarafı daha bombeli çene ise sivri. Kendiniz de bu bilgilere göre tahminde bulunabileceğiniz gibi 12 hafta ve üzeri ultrason resimlerinizi buradan paylaşırsanız yorum yapabilirim.
Aynen ya sayfada tahmin eden yok sanırım şu en :)Kafa yapısına sen bakabilrmisin rica etsem
Erkek gibi geldi bana
Bir oğlum var kız istiyorum ama bakalım teşekkür ederimErkek gibi geldi bana
Erkek gibi geldi bana15 haftalik hamileyim bizede yorum yapabilirmisiniz ?
doktorum 1 ay sonrasina randevu verdi ultrason icin sonucu sizlerle paylasirim tesekkurlerErkek gibi geldi bana
bu gun bebegimizin cinsiyetini ogrendik dogru tahminde bulunmussunuz bi oglumuz olucak ☺Erkek gibi geldi bana
Erkek benceMerhaba bana da tahminde bulunur musunuz doktorum 10 gün sonra gel dedi burada 12+6
Sanki daha öncede kız demiştimMerhaba bana da tahminde bulunur musunuz doktorum 10 gün sonra gel dedi burada 12+6
Erkek bence
Doktor dedi pozisyonundan anlayamadım kemik yapısı erkek gibi size sormak istedim teşekkürlerErkek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?