- 30 Ocak 2012
- 368
- 59
- 98
- Konu Sahibi AvukatAnne
-
Senin bebişini çok merak ediyorum. Yabancı forumlarda gördüğüm erkek bebek nubu görüntüsü var. Kafa yapısı da erkek gibi. Sağlıkla gelsin inşallahBizede bakinn teyzelerii 12+4 ultrason resmimiz hala net bisey ogrenemedik Eki Görüntüle 2043261
Tabiki en önemlisi hayırlısı ve sağlıklısı olması.hayırlısı olsun yaa saglıklı olsunlar da....oglumda aynı haftalarda yanıldıgı ıcın daha once dr bu kez o yuzden ön yargılıyım acaba yıne yanılabılır mı dıye emın de olsa ıcımden bı ses yıne de cok endekslenme dıyor ıkısı de saglıkla gelsın hayırlısı hangısı olacaksa o olsun tabı.....
Amiiinn bi ogreneyim direk sana yazicam teyzesiSenin bebişini çok merak ediyorum. Yabancı forumlarda gördüğüm erkek bebek nubu görüntüsü var. Kafa yapısı da erkek gibi. Sağlıkla gelsin inşallah
Kızlar nedir bu skull teorisi? Kemik yapısına göre anlaşılıyormuş güya ama nasıl?? Bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim :)
12.04.2016
Dünden beri ben bayaa bi kafaya taktım bu teoriyi, bir sürü yerden araştırdım, üşenmedim ingilizce makaleler bile okudumAmaaaa sonunda anlamayı başardım. Tabiki kimse %100 doğru demiyor ancak antropologlar tarafından tanımlanan bayan ve erkek kafatası yapısını fetüse uyarlamışlar. Şimdi şöyle oluyor. Erkek kafatası: geniş, kare yapılı alın tarafı daha düz çene yapısı ise yuvarlak, bayanların kafatası ise daha narin ve boyun tarafından daha yuvarlak alın tarafı daha bombeli çene ise sivri. Kendiniz de bu bilgilere göre tahminde bulunabileceğiniz gibi 12 hafta ve üzeri ultrason resimlerinizi buradan paylaşırsanız yorum yapabilirim.
.Kızlar nedir bu skull teorisi? Kemik yapısına göre anlaşılıyormuş güya ama nasıl?? Bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim :)
12.04.2016
Dünden beri ben bayaa bi kafaya taktım bu teoriyi, bir sürü yerden araştırdım, üşenmedim ingilizce makaleler bile okudumAmaaaa sonunda anlamayı başardım. Tabiki kimse %100 doğru demiyor ancak antropologlar tarafından tanımlanan bayan ve erkek kafatası yapısını fetüse uyarlamışlar. Şimdi şöyle oluyor. Erkek kafatası: geniş, kare yapılı alın tarafı daha düz çene yapısı ise yuvarlak, bayanların kafatası ise daha narin ve boyun tarafından daha yuvarlak alın tarafı daha bombeli çene ise sivri. Kendiniz de bu bilgilere göre tahminde bulunabileceğiniz gibi 12 hafta ve üzeri ultrason resimlerinizi buradan paylaşırsanız yorum yapabilirim.
Kıza benziyorLütfen kızlar tahmin ?
Kafa sekli Kıza benziyor sankiKızlar bende yardım , tahmin istiyorum yardımcı olrmusunuz?AvukatAnne
11. Haftalık burada bebeğim . Erkek dedi doktor sizce ?Eki Görüntüle 2048161
Erkeğe benziyorMerhaba bana da yorum yaparsanız çok sevinirim 12+5 doktorumuz henüz erken diyip tahminde bulunmadıEki Görüntüle 2050806 Eki Görüntüle 2050806
Cevabınız için teşekkür ederim Allah razı olsunErkeğe benziyor
Kızlar banada yorumlar mısınız rica etsem :)telefonu yan tutup bakabilir misin?
Kızlar yorum lütfen bu:)Kızlar banada yorumlar mısınız rica etsem :)
15 haftalık bebeğim , anlayan arkadaşlar yardımcı olup yorumlarsanız sevinirim...Eki Görüntüle 2051977
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?