Bende 35 derece civarı doğuştan s şekilli rotoskolyoz var yaşım 20. Boynumun tek tarafı şiş duruyor ve boynumun sağ tarafından belime doğru karıncalanma oluyor. Sanki buzun üstüne yatmış gibi soğukluk hissediyorum üstüne ağrıyor. Devlette 40 derece altı ameliyat edilmiyor diye biliyorum özel hastanede olmak istiyorum ama emin değilim, belki etmeyecekler bile ameliyat. Fiyatları da bilmiyorum. Bu süreci geçiren varsa deneyimlerini paylaşırsa mutlu olurum teşekkürler.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Skolyoz ameliyatı olan var mı?
- Konu Sahibi JeEvonna
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Aralık 2020
- 3.950
- 12.219
- 158
Oncelikle gecmis olsun canım.Bende 35 derece civarı doğuştan s şekilli rotoskolyoz var yaşım 20. Boynumun tek tarafı şiş duruyor ve boynumun sağ tarafından belime doğru karıncalanma oluyor. Sanki buzun üstüne yatmış gibi soğukluk hissediyorum üstüne ağrıyor. Devlette 40 derece altı ameliyat edilmiyor diye biliyorum özel hastanede olmak istiyorum ama emin değilim, belki etmeyecekler bile ameliyat. Fiyatları da bilmiyorum. Bu süreci geçiren varsa deneyimlerini paylaşırsa mutlu olurum teşekkürler.
Bir akrabam gecirdi bu ameliyatı.Suan cok iyi durumda.35 derece ameliyat olunmasi gereken bir açı(
Devlette acık ameliyat ile yapiyor.İp askı sistemi var.
Hangi il acaba teşekkür ederimGeçmiş olsun. Ameliyattan önce shroth terapisti bir fizyoterapist ile çalışmanızı öneririm. Bulunduğum ilde arkadaşım var ve öncesi sonrası fotoğrafları paylaşıyor. Güzel sonuçlar çıkıyor. Bu açı ile işe yarar mı bilmiyorum. Sizin için danışabilirim uygun görürseniz..
KayseriHangi il acaba teşekkür ederim
Çok teşekkürler akrabanızın derecesini biliyor musunuz acabaOncelikle gecmis olsun canım.
Bir akrabam gecirdi bu ameliyatı.Suan cok iyi durumda.35 derece ameliyat olunmasi gereken bir açı(
Devlette acık ameliyat ile yapiyor.İp askı sistemi var.
Ben antalyada oturuyorum, 35 derece s şekilli konjenital rotoskolyoz diye danışırsanız çok sevinirim çünkü benimki normal skolyozdan farklı işe yarar mı bilmiyorum, yarasa da kurtulsamKayseri
- 22 Aralık 2020
- 3.950
- 12.219
- 158
45 dereceydi..ben sorayim döneyim size.Ben antalyada oturuyorum, 35 derece s şekilli konjenital rotoskolyoz diye danışırsanız çok sevinirim çünkü benimki normal skolyozdan farklı işe yarar mı bilmiyorum, yarasa da kurtulsam
İstanbulda doktor yalnız.
Yazdım, arkadaşım dönünce yazacağım size..Ben antalyada oturuyorum, 35 derece s şekilli konjenital rotoskolyoz diye danışırsanız çok sevinirim çünkü benimki normal skolyozdan farklı işe yarar mı bilmiyorum, yarasa da kurtulsam
Merhaba terapist arkadaşımdan haber geldi. Uygun egzersiz ile düşürülür açısı, zaten 30 dereceye düşse asla ameliyata ihtiyacı olmaz devam eder dedi. Şehrinizde shroth terapisti vardır mutlaka. Araştırmanızı tavsiye ederim geçmiş olsun..Ben antalyada oturuyorum, 35 derece s şekilli konjenital rotoskolyoz diye danışırsanız çok sevinirim çünkü benimki normal skolyozdan farklı işe yarar mı bilmiyorum, yarasa da kurtulsam
Çok teşekkür ederim ♥Merhaba terapist arkadaşımdan haber geldi. Uygun egzersiz ile düşürülür açısı, zaten 30 dereceye düşse asla ameliyata ihtiyacı olmaz devam eder dedi. Şehrinizde shroth terapisti vardır mutlaka. Araştırmanızı tavsiye ederim geçmiş olsun..
- 5 Eylül 2013
- 146
- 139
- 103
merhaba yaklaşık 14-15 yıl oluyor ameliyat geçireli. derecenin düşük olduğunu düşünüyorum yalnış hatırlamıyorsam 40 derece altına ameliyat gerekmiyor özel korseler ve fizik tedaviyle düzeltilebilir. sormak istediğiniz birşey olursa yanıtlarımBende 35 derece civarı doğuştan s şekilli rotoskolyoz var yaşım 20. Boynumun tek tarafı şiş duruyor ve boynumun sağ tarafından belime doğru karıncalanma oluyor. Sanki buzun üstüne yatmış gibi soğukluk hissediyorum üstüne ağrıyor. Devlette 40 derece altı ameliyat edilmiyor diye biliyorum özel hastanede olmak istiyorum ama emin değilim, belki etmeyecekler bile ameliyat. Fiyatları da bilmiyorum. Bu süreci geçiren varsa deneyimlerini paylaşırsa mutlu olurum teşekkürler.
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
Canım benimde var ölçüsünü bilmiyorum ama çok büyük ölçüde değildir görüntü olarak belirgin durumda ve aşırı rahatsız oluyorum ameliyat edeceklerini sanmıyorum bu görüntüden nasıl kurtulabilirmmerhaba yaklaşık 14-15 yıl oluyor ameliyat geçireli. derecenin düşük olduğunu düşünüyorum yalnış hatırlamıyorsam 40 derece altına ameliyat gerekmiyor özel korseler ve fizik tedaviyle düzeltilebilir. sormak istediğiniz birşey olursa yanıtlarım
- 5 Eylül 2013
- 146
- 139
- 103
canım fizik tedavi eğriliğe bağlı olarak çeşitli egzersizler veriyorlar ve barfix çok yararlı olabiliyorCanım benimde var ölçüsünü bilmiyorum ama çok büyük ölçüde değildir görüntü olarak belirgin durumda ve aşırı rahatsız oluyorum ameliyat edeceklerini sanmıyorum bu görüntüden nasıl kurtulabilirm
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
Barfxin iyi geldiğini bilmeden denedim ama çok acı veriyor fizik tedavi devlette oluyor mucanım fizik tedavi eğriliğe bağlı olarak çeşitli egzersizler veriyorlar ve barfix çok yararlı olabiliyor
- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 123
- 27
- 5 Eylül 2013
- 146
- 139
- 103
Evet ben devlette fizik tedavi almıştım. Ama tam ergenlik zamanı boy hızlı uzama evresinde olduğu için çok hızlı derecem artmıştı benim. Ve apar topar ameliyat olmak zorunda kaldım. Çünkü 100 derece üzerine de kimse ameliyat yapmıyorBarfxin iyi geldiğini bilmeden denedim ama çok acı veriyor fizik tedavi devlette oluyor mu