- 27 Şubat 2018
- 1
- 2
-
- Konu Sahibi Cemre123123
Canım merhaba bende co2 lazer yaptırmayı düşünüyorum anlatabılrmısn bıraz memnun musun su an kac seans daha yapılacakMerhabalar, ben bu izlerden cok fazla dertli olup cok araştırdım ve hep yeterli bilgi bulamadım. Birisine ışık olsun istedim ve buraya yazıyorum. Yıllardır gitmediğim doktor, kullanmadığım ilaç ve krem kalmadı ama şuan izlerim tek seans da %50 geçti. Lazere karşıydım çünkü yüz yani bu diye korkuyordum daha kötü olursa yada geçmezse diye kendimi endiselendiriyordum bu yüzden her kremi ve her hapı denedim ama nafile 0 sonuç. Bir gün de aniden karar verip işlemi yaptırdım ilk görsel olarak sancılı olsada sonuç da gözlerime inanamadım tek seans da yarı yarıya düzelme vardı hemde 1 hafta içinde. Tabi direk lazer değil uygulama doktorum acısından da şanslıydım bana tek tek anlattı her şeyi. Biraz cesaret sadece 1 hafta içinde skar izlerinden kurtulabiliyorsunuz. Sizlere bunu hem daha detaylı hem de görsel ile anlatabilirim.
Merhaba ben de skar izleri için tedavi olmak istiyorum. Doktorunuzu ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.Merhabalar, ben bu izlerden cok fazla dertli olup cok araştırdım ve hep yeterli bilgi bulamadım. Birisine ışık olsun istedim ve buraya yazıyorum. Yıllardır gitmediğim doktor, kullanmadığım ilaç ve krem kalmadı ama şuan izlerim tek seans da %50 geçti. Lazere karşıydım çünkü yüz yani bu diye korkuyordum daha kötü olursa yada geçmezse diye kendimi endiselendiriyordum bu yüzden her kremi ve her hapı denedim ama nafile 0 sonuç. Bir gün de aniden karar verip işlemi yaptırdım ilk görsel olarak sancılı olsada sonuç da gözlerime inanamadım tek seans da yarı yarıya düzelme vardı hemde 1 hafta içinde. Tabi direk lazer değil uygulama doktorum acısından da şanslıydım bana tek tek anlattı her şeyi. Biraz cesaret sadece 1 hafta içinde skar izlerinden kurtulabiliyorsunuz. Sizlere bunu hem daha detaylı hem de görsel ile anlatabilirim.
Merhabalar, ben bu izlerden cok fazla dertli olup cok araştırdım ve hep yeterli bilgi bulamadım. Birisine ışık olsun istedim ve buraya yazıyorum. Yıllardır gitmediğim doktor, kullanmadığım ilaç ve krem kalmadı ama şuan izlerim tek seans da %50 geçti. Lazere karşıydım çünkü yüz yani bu diye korkuyordum daha kötü olursa yada geçmezse diye kendimi endiselendiriyordum bu yüzden her kremi ve her hapı denedim ama nafile 0 sonuç. Bir gün de aniden karar verip işlemi yaptırdım ilk görsel olarak sancılı olsada sonuç da gözlerime inanamadım tek seans da yarı yarıya düzelme vardı hemde 1 hafta içinde. Tabi direk lazer değil uygulama doktorum acısından da şanslıydım bana tek tek anlattı her şeyi. Biraz cesaret sadece 1 hafta içinde skar izlerinden kurtulabiliyorsunuz. Sizlere bunu hem daha detaylı hem de görsel ile anlatabilirim.
Bana özelden ürünün ismini atabilir misinizmerhaba arkadaşlar, bende meme büyütme ameliyatı sonrası oluşan ameliyat izlerine karşı bir ürün kullandım ve çok memnun kaldım. tüm ameliyat sonrası skar izi için kullanılabilen bir ürünmüş. buradan paylaşmam doğru olmayabilir. özelden yazarsanız tecrübelerimi paylaşabilirim.
merhaba, size özelden mesaj atamıyorum malesef mesaj ayarlarınızla ilgili bir durum sorun olabilir belki. kullandığım ürün adı regeneration silikon jel tabaka. Ameliyat sonrası izlerim için kullanmıştım. iyi günler dilerimBana özelden ürünün ismini atabilir misiniz
Bana anlatırsınız cildim çok kötü durumda çok korkuyorum sosyal hayatım bitti