E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
merhaba bir sorum olacak..sık ilişki yaşadığım zaman sanırım sistit oluyorum..sürekli idrara cıkıyorum.mide bulantımda war..çok halsizim..bunlar sistit olduğu içinmi yoksa baska bir sydenmi kaynaklanıyor merak ediorum.genelde ilişkiden hemn sonra oluyordu ama bu sefer 5 6 gün gecti ...bu sabah mide bulantısı halsizlik sürekli idrar sikayetim war..sızıntı halindede gelince artık ped le önlemimi aldım .. napiim.. bilgisi olan paylaşırsa sewinirim
opuyorumnanaktan
böbrek hastalıkları yada idrar yolları enfeksiyonu olabilir.idrar tahlili ve böbrek fonksiyon testi yaptır.birde partnerinden sana geçebilecek viral enfeksiyonda olabilir bence bu testleri partnerinle beraber yaptır.umarım yardımcı olabilmişimdir
merhaba bir sorum olacak..sık ilişki yaşadığım zaman sanırım sistit oluyorum..sürekli idrara cıkıyorum.mide bulantımda war..çok halsizim..bunlar sistit olduğu içinmi yoksa baska bir sydenmi kaynaklanıyor merak ediorum.genelde ilişkiden hemn sonra oluyordu ama bu sefer 5 6 gün gecti ...bu sabah mide bulantısı halsizlik sürekli idrar sikayetim war..sızıntı halindede gelince artık ped le önlemimi aldım .. napiim.. bilgisi olan paylaşırsa sewinirim
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?