• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sk idrar gelmesi,mide bulants..yardm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
merhaba bir sorum olacak..sık ilişki yaşadığım zaman sanırım sistit oluyorum..sürekli idrara cıkıyorum.mide bulantımda war..çok halsizim..bunlar sistit olduğu içinmi yoksa baska bir sydenmi kaynaklanıyor merak ediorum.genelde ilişkiden hemn sonra oluyordu ama bu sefer 5 6 gün gecti ...bu sabah mide bulantısı halsizlik sürekli idrar sikayetim war..sızıntı halindede gelince artık ped le önlemimi aldım .. napiim.. bilgisi olan paylaşırsa sewinirim

opuyorumnanaktan

geri çekme yöntemini kullanıoruz bu arada.. ama partnerim ben eminim bişe yok diyooor ..
kadın hastalıkları bence.

merhaba bir sorum olacak..sık ilişki yaşadığım zaman sanırım sistit oluyorum..sürekli idrara cıkıyorum.mide bulantımda war..çok halsizim..bunlar sistit olduğu içinmi yoksa baska bir sydenmi kaynaklanıyor merak ediorum.genelde ilişkiden hemn sonra oluyordu ama bu sefer 5 6 gün gecti ...bu sabah mide bulantısı halsizlik sürekli idrar sikayetim war..sızıntı halindede gelince artık ped le önlemimi aldım .. napiim.. bilgisi olan paylaşırsa sewinirim

opuyorumnanaktan

selam bende de aynı durum var ...sanırım iltihabik bir durum ...bol su iç ...hamilelikten olduğunu sanmıyorum çünkü hamileliğin ilk haftalarında böyle bir belirti olmuyormuş sonraki zamanlarda oluyormuş.
.buradanda bakabilirsin
Gebelikte İdrar Yolu Enfeksiyonu Antibiyotik Kullanımı, Gebelikte Sistit, Hamilelikte Sistit İltihabı İdrar Yolu Enfeksiyonları

aynı sorun bendede var artı ustune bıde genetal bolge agrısı buyuk ıhtımal sendede ıltıhap var

böbrek hastalıkları yada idrar yolları enfeksiyonu olabilir.idrar tahlili ve böbrek fonksiyon testi yaptır.birde partnerinden sana geçebilecek viral enfeksiyonda olabilir bence bu testleri partnerinle beraber yaptır.umarım yardımcı olabilmişimdir

böbrek hastalıkları yada idrar yolları enfeksiyonu olabilir.idrar tahlili ve böbrek fonksiyon testi yaptır.birde partnerinden sana geçebilecek viral enfeksiyonda olabilir bence bu testleri partnerinle beraber yaptır.umarım yardımcı olabilmişimdir

söylediklerini dikkate alıcam. saol cnm :)

Bende yıllarca bu sorunlarla uğraştım.Artık pedle gezer oldum.ıdrarımın geldiğini anlamıyordum kendiliğinden kaçıyordu.Galiba müzmin sistit var bendede.ıdrar tahlillerinde bişey çıkmıyor ama cinsel ilşkiden sonra özellikle daha çok oluyor ve günlerce sürüyor

bende yaşıyorum aynı şeyi canım 10 dk da bi tuvalete koşuyorum sevgilim çocuk gibisin bez bağlıcam artık diyor

opuyorumnanaktan

Güzelim sistiti ben de bilirim hem de çok fecii bilirim.Sana tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle idrarını tutma yani normal günlerde kesinlikle yaşadığın bu acı gelsin aklına ve idrara sık sık çıkmaya çalış,bol sıvı tüket özellikle su temizliğine çok dikkat et.Ben cinsel ilişkiyle çok alakalı olduğunu düşünmüyorum eşim askerdeyken de yaşadım bu problemi çünkü.Üşütmemeye dikkat et ve böbreklerinle ilgili doktora görün.Ağrılar başladığında ve wcden çıkamaz hale geldiğinde yarım saat sonra tedavi edicek bi ilaç yazıyorum ÜRİSPAS bunu kullanabilirsin,süperdir Allah bu ilacı bulandan razı olsun.Sistit vücut direncini kırdığı için halsizlik ve ateş yapıyo kusma da yapar çok geçmiş olsun canım.Ara ara tekrarlıyo dikkatli olmaya çalış...

en iyisi doktora gitmen . birde ilişki öncesi hijyene dikkat etmen ...

Back