- Konu Sahibi peachblush
-
paris hiltonu sadece denemiştim çok olumlu bir etki bırakmamış üstümde ki almamışım...
ama naomi hediye gelmişti bi şişe bitirdim. çok kalıcı, çok yoğun, çok ben burdayım diyen dişi bir koku. bide bence ağır bir koku. gerçi ben çiçek kokuları severim ondan olabilir. kış aylarında esmer bir tene yakışabilir.
lovely dediğin gibi narcisso nun daha hafif versiyonu.beyaz tenler için çok güzel odunsu bi koku.
naomi campbell in bi sürü kokusu var ama sen hangisini soruyosun.resimdekini mi.dp de kokusu vardı galiba.
fairy yi bilmiyorum ama alışveriş sitelerinde hep görüyorum.
sjp lovely ve narciso rodriguez for her ikisi de mevcut bende. evet benzer kokular sayılabilir ama lovely pudralı-kremsi narciso ise floral bir notayla son noktayı koyuyor.
narciso rodriguez for her daha güçlü bir koku.
narciso rodriguez kullanıyorum bende bayılıyorum ya çok güzel bir koku
narciso rodriguez kullanıyorum bende bayılıyorum ya çok güzel bir koku
arkadaşlar bu parfümlerle ilgili yorum yaparmısınız özellikle d&p versiyonunu biliyosanız zaten naomi campbell hariç ötekilerin orjinali yok artık türkiye de sanırım..bunlar odunsuymuş heralde o yüzden merak ediyorum lovely narciso rodriguez e benziyomuş ona benziyosa güzeldir heralde ama fikirlerinizi merak ediyorum..
ne güzel kokuyosunn!! nidaları eksik olmuyor :))
rodriguez in hangi rengini kullanıyorsunuz? Hangisi daha kalıcı acaba?
hangisi için söylüyorsun canım
arkadaşım paris hilton fairy kullanıyordu onda beğenip sormuştum diğerini bilmiyorum
rodriguez in hangi rengini kullanıyorsunuz? Hangisi daha kalıcı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?