• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sjp lovely naomi campbell ve paris hilton fairy (yardım lütfen)

peachblush

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
217
3
118
Antalya
arkadaşlar bu parfümlerle ilgili yorum yaparmısınız özellikle d&p versiyonunu biliyosanız zaten naomi campbell hariç ötekilerin orjinali yok artık türkiye de sanırım..bunlar odunsuymuş heralde o yüzden merak ediyorum lovely narciso rodriguez e benziyomuş ona benziyosa güzeldir heralde ama fikirlerinizi merak ediyorum..

paris hiltonu sadece denemiştim çok olumlu bir etki bırakmamış üstümde ki almamışım...
ama naomi hediye gelmişti bi şişe bitirdim. çok kalıcı, çok yoğun, çok ben burdayım diyen dişi bir koku. bide bence ağır bir koku. gerçi ben çiçek kokuları severim ondan olabilir. kış aylarında esmer bir tene yakışabilir.

paris hiltonu sadece denemiştim çok olumlu bir etki bırakmamış üstümde ki almamışım...
ama naomi hediye gelmişti bi şişe bitirdim. çok kalıcı, çok yoğun, çok ben burdayım diyen dişi bir koku. bide bence ağır bir koku. gerçi ben çiçek kokuları severim ondan olabilir. kış aylarında esmer bir tene yakışabilir.

naomiyi biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin rica etsem nasıl bir koku?

Naomi Campbell odunsu bir koku değil. aksine tatlı , sıcak bir koku.

Kış kokusu.
naomi.jpg

Çok çok seviyorum ben. Hiç kimsede kokusunu almadım bunca zaman.
Bir tanıdığım kullanıyordu sadece. Onun sayesinde öğrendim.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim güzeldir izlenimi oluştu bende denerim bunuda:) ama önce armani white ı deneyeceğim :34:

lovely hakkındada fikir gelse keşke bi arayış içinde olunca her şeyi merak ediyorum o nasıldır bu nasıldır diye:)

lovely dediğin gibi narcisso nun daha hafif versiyonu.beyaz tenler için çok güzel odunsu bi koku.
naomi campbell in bi sürü kokusu var ama sen hangisini soruyosun.resimdekini mi.dp de kokusu vardı galiba.
fairy yi bilmiyorum ama alışveriş sitelerinde hep görüyorum.

sjp lovely ve narciso rodriguez for her ikisi de mevcut bende. evet benzer kokular sayılabilir ama lovely pudralı-kremsi narciso ise floral bir notayla son noktayı koyuyor.
narciso rodriguez for her daha güçlü bir koku.

lovely dediğin gibi narcisso nun daha hafif versiyonu.beyaz tenler için çok güzel odunsu bi koku.
naomi campbell in bi sürü kokusu var ama sen hangisini soruyosun.resimdekini mi.dp de kokusu vardı galiba.
fairy yi bilmiyorum ama alışveriş sitelerinde hep görüyorum.

evet resimdekini sordum dp dende deniycem o kadar araştırdım ki bunlarda dahil 3-4 koku tarifi var istediğim gibi olan, bunların içinde buldum buldum yoksada bunlardan güzel olan herhangi birini kullanıcam artık teşekkür ederim:34:

sjp lovely ve narciso rodriguez for her ikisi de mevcut bende. evet benzer kokular sayılabilir ama lovely pudralı-kremsi narciso ise floral bir notayla son noktayı koyuyor.
narciso rodriguez for her daha güçlü bir koku.

narciso rodriguez kullanıyorum bende bayılıyorum ya çok güzel bir koku :34:

arkadaşlar bu parfümlerle ilgili yorum yaparmısınız özellikle d&p versiyonunu biliyosanız zaten naomi campbell hariç ötekilerin orjinali yok artık türkiye de sanırım..bunlar odunsuymuş heralde o yüzden merak ediyorum lovely narciso rodriguez e benziyomuş ona benziyosa güzeldir heralde ama fikirlerinizi merak ediyorum..

arkadaşım paris hilton fairy kullanıyordu onda beğenip sormuştum diğerini bilmiyorum

hangisi için söylüyorsun canım

siyah şişe için söyledim bende onu kullanıyorumm çook güzel ve gayet kalıcı:16: dp dekide çok benziyo koklamıştım siyah şişenin dolumu zaten oda bi seçenek..pembesini hiç koklamadım ama onuda merak ediyorum..

Son düzenleme:
Back