Sjögren hastalığı veya diğer romatizma hastaları yardımcı olabilir mi? Depresyona girdim

elifak0106

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
442
512
herkese merhaba. Sjögren sendromu olan biri var mı? Bende şüphe ile test sürecindeyim, kan değerlerimde çıkmıyor. Ancak şiddetli burun kuruluğu, ağız içi kuruluğu, nefes darlığı, kuru öksürük, eklem ağrıları gibi şikayetlerim var bir aydır. Doktor doktor gezmekten yoruldum.

Benim merak ettiğim, bu hastalıkla yaşayanlar ağız kuruluğunuzu burun kuruluğunuzu nasıl gideriyorsunuz? Benim ağzım yanıyor artık acıdan. Burnum koku almıyor, su olmadan bir şey yutamıyorum. Yardım edin..

İnternette araştırdım ama kronik olduğu geçmediği yazıyor.. yaşayanlar deneyimlerini paylaşabilir mi

Romatoid artrit yani iltihaplı eklem romatizması hastasıyım. Bu sene 20. senem, kendimce tecrübeli sayılırım. Öncelikle iyi bir romatoloji doktoruna gitmeniz gerekiyor. Tedaviniz bağışıklığı baskılama üzerine olur diye düşünüyorum. En azından benim hastalığımda bağışıklık sistemim kendi eklemlerimi düşman olarak gördüğü için ilaçlarla baskılanıyor. Uzun soluklu tedavide ilaclarinizi sürekli kullanıp,kontrollerinizi ihmal etmeyeceksiniz.

Benim uvey anneme yaklasik 20 sene once teshis konuldu. Teshisi kolay konan bir hastalik degil o zaman da doktor doktor gezmislerdi ben ortaokuldaydim hatirliyorum. Sonrasinda duzenli ilac kullanarak belirtilerinin cogu azalmisti.

Merhaba benimde hamileliğimden beri 3 aydır bu sorunu yaşıyorum burun kuruluğu geniz ağız kuruluğu henüz lahusa olduğum için test yaptıramadım ama psikolojimi bozdu tedavi görüyorum ne yaptınız siz devam ediyor mu şikayetiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…