• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şizoid Kisilik Bozukluğu

siyaahkolik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
7
1
3
Merhabalar öncelikle :) Arkadaşlar ben günlük hayatımda çok duygusuz nitelendirilen birisiyim. İnsanlara değer vermem , üzücü bir olaya karşı tepkisiz kalırım. Hayvanlara değer veririm yalnızca. Ayrıca felsefi ve din konularıyla çok uğraşırım. Çevremdekilerde bunun farkında. Bu şizoid midir ?
Bunlar dışında garip bir şekilde kana karşı ilgiliyim. Yani başkasına değilde kendime zarar vermek gibi fikirler beni korkutmuyor. Amaçsız yaşıyor gibiyim. Lütfen yardımcı olun :)

Merhabalar öncelikle :) Arkadaşlar ben günlük hayatımda çok duygusuz nitelendirilen birisiyim. İnsanlara değer vermem , üzücü bir olaya karşı tepkisiz kalırım. Hayvanlara değer veririm yalnızca. Ayrıca felsefi ve din konularıyla çok uğraşırım. Çevremdekilerde bunun farkında. Bu şizoid midir ?
Bunlar dışında garip bir şekilde kana karşı ilgiliyim. Yani başkasına değilde kendime zarar vermek gibi fikirler beni korkutmuyor. Amaçsız yaşıyor gibiyim. Lütfen yardımcı olun :)
Yaşın kaç ?

17 ama ergenlikle gelen bir durum değil kendimi bildim bileli böyleyim ailemde farkında hatta destek almamı istiyorlar. Ben istemiyorum beni değiştirme fikirleri hoşuma gitmiyor ben hep böyleydim . Ben anormallik göremiyorum . Değer verme karşılıklıdır çevrenizde değer görmeyi hakeden insanlar olmAyabilir ? Üzücü olaydan neyi kastettiğini anlamadım ? Neyin üzücü gelmediğini

Örneğin ölüm, kaza, yaralanma gibi olaylar. Bu yuzden surekli duygusuz damgasi yiyorum. Çogu sey anlamsız geliyor ve ailemle ilişkim çok kötü beraber yemek yemeyi bırakın aynı odada dahi oturmuyoruz. Bu benden kaynakli da olabilir bende istemiyorum böyle olmasını ama iç güdü de olabilir bir şey sanki iletişimimi etkiliyor. Okulda insanlara yakınım ama kimseye değer veremiyorum. Herkes gelip geçici geliyor gözüme bazi insanlar depresyon bazilari şizoid diyor ve ben hic degismedim hep boyleydim o yuzden depresyonu pek sanmiyorum

Back