• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şizofreni mi?

divankusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
2.003
2.322
133
29
Hanımlar iy günler. Doktor randevusu bulamadık ama en kısa zamanda bulacağız ve götüreceğiz. Bir akrabam için yazıyorum fikri olan yaşayan varsa lütfen fikirlerin söylesin.
-Uzun süre bir işyerinde çalışamama. Ayrılma veya performans verim gibi sebeplerden çıkarılma. İki kere işten çıkmış ve ailesine söyleyememiş. İşe gidiyor gibi yapıp sokaklarda oturmuş. Akşam da işten geliyor gibi yapıyor.
-en son çalıştığı işyerinde arkadaşlarına cinsel istismara uğradığını, oğlu olduğunu ve oğlunun da çocuk esirgeme kurumunda olduğunu anlatıyor. En son işyerinden evlilik ve taşınma sebebiyle ayrılıyor. Halbuki hiçbiri doğru değil. Neden anlattın diye sorunca dikkat çekmek için dedi. İşyernde sevilmediğini düşünmüş. Dikkat çekmek için millet acısın diye anlatmış.
- hiç arkadaşı yok. 30 yaşında. Arkadaş edinemiyor.
Bunları akrabamın kızı bana anlattı. Psikiyatr önerdim beraber gideceğiz. Ama mhrsden randevuyu bulamadık. Benimle bu durumunu anlatınca çok endişelendim. Bu tarz şeyler yaşayan bilen var mı teşekkürler. Ailesinin bunlardan haberi yok beni kendine yakın görüyor ve anlatıyor.

Kimse yok mu yav :( ben çok üzüldüm. En yakınımın böyle şeyler yaptığını duyunca çok panikledim. Akıl almak istiyorum

Randevu talebi açın. Yeni açılınca bildirim geliyor 10-15 dk süresi oluyor. Bı fikrim yok maalesef ama çok saçma yani. Psikiyatrik bu durum beni aşar

Şizofreni bir tanıdığım var ilk teşhisinden beri çocuklukta konulmuştu bunlar değildi belirtileri ama bu yakininizda da şizofreni olmasada psikolojik sikintisi olduğu acik

Back