canim bizim yakin bi akrabimizda var bir kac senedir, söyle söyliyim gecici degil yani ömür boyu yasamak zorunda ama hap tedavisi var o onu sakinlestiriyo sanki yada söyle söyliyim nöbetlerini daha rahat atlatiyor onun icin ilaclarini muntazam kullanmasi gerekiyor aksi takdirde agir nöbet geciriyolar oda zaten ancak hastanede düzeliyo, bu hastalar o nöbet halindeyken gercekle hayali birbirinden ayirt edemiyorlar cok zor bi durum gercekten Allah yakinlarina sabir versin, ha bide asosyal olmaya cok egilimliler onu sosyal olmaya tesvik etmelisiniz ,öncelikle merhaba,direk konuya geçmek istiyorum.
birkaç gün önce çok yakın bir akrabama şizofren başlangıcı teşhisi konuldu daha yaşı çok genç, netten de araştırdım ama yaşanmışlık tecrübesi farklı olur diye düşündüm,ne yapmamız gerekiyor,geçici bir hastalıkmıdır yoksa ömür boyu bununla mı yaşamak zorunda bildiğininz iyi gelecek herhangi bir tedavi yöntemi varmı ,kısacası şizofrenle ilgili yaşanmış bütün bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
benımde eşimde sorun var ben 14 yıllık evlı bayanım ama eşim 2aydır bana çok eziyet edıyor çok şüpheci ve sinirli oldu bizim evde 2kişi nin kaldıgını.onların benım sevgılım oldugunu.söyleyip adam arıyor.gec yarısı polıi çagırıp eşimin dostlarını yakaldım gelın alın diyor.polısler arıyor ama kimse yok 3kez yaptı bunu.kendı kendine kim var çıkın ordan diyor.şömüneyi gece 4de yaktırıp içinde adamlar oldugunu gördüğünü.saklandıkalrını söylüyor.biz kimse yok dedikçe bizi inandırmaya çalışıyor.bana kim o adamlar 2 yıldır aynı evde yaşıyorsunuz diyor.belindeki silahla benı tehdit ediyor söyle yoksa vurcam seni diyor.hayatım tehlikede. karakola gıdıp benden şikayetçi oldu buyazdıkalrımı ıfadesınde kullandı çok zor durumda kaldım.rezil oldum neyapcagımı şaşırdım.allah rızası için yardım edın konyada oturuyoruz bu anlattıklarının asla dogru olması mümkün deyıl evimizde köpeklerimiz var saldırganlar kimseyı yanımıza yanaştırmalarki ama doktora gitmeyede razı edemedık evımıze yabancının gırmesı mümkün deyıl sonra adamların onu öldürecegini benım onu zehirliğiyecegını söylüyor bana o...kahp.. dıor herkesın yanında :insanların içinde küçük düşürüyor kimsenın yüzüne bakamaz oldum.gerçi kimse ona inanmıyor ama ben nasıl davranacagımı şaşırdım.birilerinin onu takip ettiğinisölüyor.cinleri görüyor dedıler hocaya gıttık değişmedi.doktora götüremedık eşimin aılesı ve benı dınlemıyor.siz nıe bana inanmıyorsunuz görüyorum seslerını bile duyyom dıor.şaştık kaldık allah rızası için yardım edın evde kavga edıyoz dıe eşimin aılesının yanında kalıyoruz..gündüzleri gidip köpekelrımızı doyurup geliyoruz.10köpgimiz var bizim evimize kimse giremez asla.sokmazlar zaten. bır yol gösterin neolursunuz.cevabınızı beklıyorum acil yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?