- Konu Sahibi ilknurum28
-
Bizim bir akrabamız şizofreni hastası, ama %70 özürlü kategorisinde..
Siz daha önce farketmediyseniz ileri safhalarda değildir,
tedavi için kesinlikle ikna edin, üstüne gitmeden çaktırmadan bişeyler yapmalısnız
Çünkü ilerliyor diye duymuştum, sabırlı olun herşeyden önce
tşk ederm öncelikle cvp yazdğnz için... ikna etmeye çalşyorm ama nafile.. sabırlı olmaya çalşyorm hemde çok ve çokta üzülüyorm çoğu kez evi terketmeye çalştm yarı yoldan döndüm ki o kendisine gelyo eşim hatasının farkına varyo sabırda bi yere kadar olıuyo yanii... onu çok sevdiğim için sabredyorm zaten ..öyleki ben ailemden uzaktaym başka memlekette kimsem yok burda ...o da çok etkiliyo beni şayet ailem yada akrabalarm yanımda olsaydı çoktan evi terketmiştim boşanmıuştm belkide çok farklı...allahm kimseye bu duyguyu yaşatmasın kimseye...
Rica ederim ne demek, keşke daha çok yardımcı olabilsem ama anladığım kadarıyla bizim akrabaya göre daha normal eşiniz.
Eşinizin ailesi nerede? Onlardan yardım isteseneiz..
Yani bilemedim ne yapsanız..
Önce sebebini sorun neden gitmek istemediğini, merak ediyorum sadece diyin..
sonra internetten tedavi olunması şart diye yazılar bulun, ve günümüzde artık psikolojik rahatsızlıkların çok fazla olduğunu normal olduğunu anlatın..
eşim ii aslında hani rapor çıkarttıracak gibi deil aklı başında sadece sinirlenince kendisini kaybediyo sonrada pişman oluyo..ailesi cahil biraz bu konularla ilgilenmiyorlar...oğulları ne yaparsa yapsn hiiiççç umurlarında bile değil...aynı apartmanda kalyorz...çok çalışkan eşim çok akıllı maşallah... eskisi gibi değilim dio hatta şu an unutkanlıkları çok var mesela bu hastalıktan arda kalan..
merhaba çok geçmiş olsun.
benim amcam travmatik bir olay sonucu şizofren tanısı alarak tedavi oldu.
ama zorla.
maalesef.
hala da kabul etmiyor.
biz ilaçları bi şkilde alıyoruz.
eşi de kahvesine koyup gizlice veriyor.
yoksa çocuğunu değişik şekillerde gördüğünü iddia edip, şiddet uyguluyor.
ikna etmek çok zor.
çok kişi uğraştı ama hala hasta olmadığını iddia ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?