• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizlerin Tecrübeleri Benim İçin Çok Önemlii...

exelanss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
4.061
3.151
173
kızlar merhaba;

sonunda bende Nişan Topiğinden Evlilik topiklerine geçmiş taze nişanlı bir kızım :)) 1 yıl süren ilişkimiz nişanlı olarak devam ediyor henüz 5 gün oldu :)) şimdi ben size planı anlatayım burdan yola çıkarak tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum..

nişanlım Kasım ayında askere gidiyor ve inşallah kısa dönem yapacak ( yedek subaylık çıkmazsa eğer ) Nisan ayında geliyor amacımız askerden sonra yuvamızı kurmak çok fazla uzatmamak.. benim kafamdaki plan şu şekilde o askere gittiğinde ben bana düşen çeyizlerimi almak.. beyqaz eşyam mutfak eşyam nevresimler çarşaflar gibi zaten bizde oğlan tarafına salon takımı ve buzdolabı haricinde birşey düşmüyor nişanlım geldiğinde de önce ev bulup sonra ona düşen eşyaları almak..

kızlar tecrübelerinize dayanarak nişanlılık asker beklemek ev kurma hazırlığı... yardımlarınızı bekliyorum.. şimdiden tşk ederim.

kızlar merhaba;

sonunda bende Nişan Topiğinden Evlilik topiklerine geçmiş taze nişanlı bir kızım :)) 1 yıl süren ilişkimiz nişanlı olarak devam ediyor henüz 5 gün oldu :)) şimdi ben size planı anlatayım burdan yola çıkarak tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum..

nişanlım Kasım ayında askere gidiyor ve inşallah kısa dönem yapacak ( yedek subaylık çıkmazsa eğer ) Nisan ayında geliyor amacımız askerden sonra yuvamızı kurmak çok fazla uzatmamak.. benim kafamdaki plan şu şekilde o askere gittiğinde ben bana düşen çeyizlerimi almak.. beyqaz eşyam mutfak eşyam nevresimler çarşaflar gibi zaten bizde oğlan tarafına salon takımı ve buzdolabı haricinde birşey düşmüyor nişanlım geldiğinde de önce ev bulup sonra ona düşen eşyaları almak..

kızlar tecrübelerinize dayanarak nişanlılık asker beklemek ev kurma hazırlığı... yardımlarınızı bekliyorum.. şimdiden tşk ederim.

Sanırım sorunun kapsamı çok geniş olduğundan kimse ne yazacağını bilememiş :9:

Hayırlı olsun öncelikle nişanınız. Biz henüz nişan yapamadık ama bir yıldan uzun süredir evliliğe hazırlandığımı düşünürsek biraz tecrübeliyim :)) Kız çeyizi ortada aday yokken bile yapılmaya başlanabilir zaten. Sen yemek takımıdır, ev tekstilidir, küçük ev eşyalarıdır, kendi kendine alabilirsin bazı şeyleri. Diğerlerini de araştırır en azından ne tarz sevdiğini anlarsın. Gelinlik konularını okuyup biraz bilgi sahibi olursun, ne bileyim düğün mekanlarından fiyat teklifleri alıp fikir edinirsin. Yapabildiğin kadarını yaparsın, gerisini de az çok kafanda planlarsın. Nişanlın döndüğünde de halledersiniz birlikte :34: Gözünde büyütme canım, hallolur herşey :103:

Back