Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Sizlere danışmak istedim bir bakar mısınız? (fotoğraflı)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Bence kitaplığın rengini hiç değiştirme. Sadece kapakları uçuk pembe yap yeter. Ben grafikerim az çok görsel konularda iyiyimdir toz pembe kapak işi bitirir canım.

Fotoğrafta pek kusur göremedim. Yapışkanlı malzeme uzun süre dayanan bir şey değil. Böyle göz önünde duran eşya için tavsiye etmem. Alternatif olarak boyamak daha mantıklı olabilir.

Ben birçok kişiye katilmiyorum kitaplık yerini bulmuş.kitap okuma köşesi gibi olmuş. Tek kapağı çiçekli ya da pembe tonlarında kaplarsaniz harika olur.koltugun arkasına bi tablo. O boş duvara da raf yaptırıp kitap ya da dekoratif obje koyarsanız harika sıcak bir ortam olur.iyi günlerde oturun.

O folyolar zamanla açılma yapıyor,bence hiç denemeyin. Bir marangoz da yeniden boyattıramaz mısınız? Ya da yerden sıkıntınız varsa duvara raf biçiminde bir kitaplık yaptırın,onu da kaldırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…