Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Sizlere danışmak istedim bir bakar mısınız? (fotoğraflı)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Haklısınız aslında ben de tereddüt ettim bu konuda ama ilgili bölümde ne yazık ki yorum alamıyorum,kendimce bu da dert diyerek buraya açtım.

odanız çok şirin güle güle oturun.
ben olsam bir mobilyacı dan o ölçülerde kapak yaptırıp değiştirirdim. rengi de kapınızın rengi (ahşap) olabilir.
dikkat ettim de koltuklarınızın bacakları da aynı renk.
hem dayanıklı hem ağır gösterir.
desen olayı da, zaten halı ve berjeriniz de ki desenler odaya hava katmış, fazlasına gerek yok diye düşünüyorum
o desenlerin zamanla modası geçer de... ahşap rengi herzaman yeryere yakışır

yine de siz içinize sineni yapın

Bu odaya köşe takımı daha güzel olurdu sanki. Bende Bilgece'ye katılıyorum o kitaplığı başka bir odaya koyma şansınız yok mu?

turkuaz şu an çok moda bence turkuaz ile kaplayın .Harika durur

Haklısınız biraz daha düşünmem gerekecek kafam allak bullak oldu

Bu odaya köşe takımı daha güzel olurdu sanki. Bende Bilgece'ye katılıyorum o kitaplığı başka bir odaya koyma şansınız yok mu?

Bazı sebeplerden ötürü eşyalarımı evi görmeden almak zorunda kaldım. Aslında fotoğraftan görmüştüm ama bana köşe aldırmadı aileler o konuda içimde hala bir burukluk var. Ben de köşe koltuk çok severim ve bu odada müthiş olurdu.
Yine Bilgeceye attığım cevabı gördüyseniz odalarım çok küçük hiç yer bulamıyorum. Hatta o tekli berjerden bir tane daha var ama o odaya sığdıramıyorum. Hiç yerim yok mecburen burada duruyor

Aslında koltuklar güzel özellikle berjerleri beğendim ama köşe takımı çok hoş olurdu bir de tv ünitesi alırdınız kitaplıklı tv var mı göremedim. Neyse onuda alırsınız zamanla. O kaplamalar güzel olabilir ama açık renkler kullanın.

Tv şimdilik yok ama Tv ünitesi alırsak baya ince bir şey almamız gerekecek odaya ne koyduysam odayı kapladı resmen.
ne yapacağım hiç bilmiyorum kitaplığı başka yerlere sığdırmaya çalışayım en iyisi

Bence yeri güzel. Burası cidden oturma odasıymış. Televizyon yok zaten kitaplık şart gibi bir şey olmuş.
Yapışkanlıları dene bence düz bej rengi olsa bile bu halinden iyi durur en azından renk uyumu yakalanır.

canım iki üçlü koltuğu karşılıklı koyup berjerleri pencere önüne koysana kitaplığıda çapraz koyarsın
o kırmızı güzel bence sadece kapı kahve rengi olunca o kırmızı yakışmamış

o kadar kararsız kaldım ki anlatamam aslında kitaplığın normal rengi fena değil sadece kapaklara başka renk mi uygulasam

Canım sığmıyor oda çok dar aslında şekli böyle olunca geniş gibi gözükmüş ama değil iki berjer yan yana sığmıyor kesinlikle. üçlüleri karşılıklı yapınca da arası çok dar oluyor önceki şekil öyleydi de bu daha geniş gösterdi.

kiramı eviniz

merhaba rabia cım evin çok ferah görünüyo onu yazmadan geçemicem koltuklarında şık duruyo açık renk hoş olmuş din
kitaplığı başka yere koysan yerim yok dedin açık renk çiçekli folyoyla kaplasan pazarda var cnm onlardan boş kalan yerlerede çiçek felan koysan nasıl olur acaba..
hazır örtüler çokmu demode olur acaba

teşekkür ederim canım benim :)
şey yapmaya karar verdim ya uçuk pembe alacağım ya da koltuk desenine benzer tonlarda çiçekli folyo bulabilirsem ondan alacağım bizim pazarlarda pek görmedim ya alırsam internetten sipariş ederim gibi geliyor. Küçük bir yerdeyim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…