- 1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.
2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.
3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.
4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.
Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.
bu tekrarlanırsa ceza sebebi oluyor. dikkat edelim lütfen.Haklısınız aslında ben de tereddüt ettim bu konuda ama ilgili bölümde ne yazık ki yorum alamıyorum,kendimce bu da dert diyerek buraya açtım.
turkuaz şu an çok moda bence turkuaz ile kaplayın .Harika dururMerhaba bayanlar buradan çeşit çeşit fikirler duymak hoşuma gidiyor o yüzden sizlere danışmak istedim.
Bu küçük oda benim oturma odam ve kitaplığın rengi hiç hoşuma gitmiyor.Yapışkanlı folyo ile ilgili bir şeyler okudum onunla kaplamak istiyorum ama hangi renkleri kullanacağıma karar veremedim bana yardımcı olabilir misiniz acaba?
Fotoğrafları önceden çekmiştim kitaplığın yukarı kısmı çıkmamış ama alttaki gibi kırmızı bir kapağı daha var.
Ben mat beyaz ve kapakları uçuk pembe düşündüm ama çok mu renksiz olur oda?
odanız çok şirin güle güle oturun.
ben olsam bir mobilyacı dan o ölçülerde kapak yaptırıp değiştirirdim. rengi de kapınızın rengi (ahşap) olabilir.
dikkat ettim de koltuklarınızın bacakları da aynı renk.
hem dayanıklı hem ağır gösterir.
desen olayı da, zaten halı ve berjeriniz de ki desenler odaya hava katmış, fazlasına gerek yok diye düşünüyorum
o desenlerin zamanla modası geçer de... ahşap rengi herzaman yeryere yakışır
yine de siz içinize sineni yapın
Bu odaya köşe takımı daha güzel olurdu sanki. Bende Bilgece'ye katılıyorum o kitaplığı başka bir odaya koyma şansınız yok mu?
Aslında koltuklar güzel özellikle berjerleri beğendim ama köşe takımı çok hoş olurdu bir de tv ünitesi alırdınız kitaplıklı tv var mı göremedim. Neyse onuda alırsınız zamanla. O kaplamalar güzel olabilir ama açık renkler kullanın.
Bence yeri güzel. Burası cidden oturma odasıymış. Televizyon yok zaten kitaplık şart gibi bir şey olmuş.
Yapışkanlıları dene bence düz bej rengi olsa bile bu halinden iyi durur en azından renk uyumu yakalanır.
canım iki üçlü koltuğu karşılıklı koyup berjerleri pencere önüne koysana kitaplığıda çapraz koyarsın
o kırmızı güzel bence sadece kapı kahve rengi olunca o kırmızı yakışmamış
kiramı evinizCanım sığmıyoroda çok dar aslında şekli böyle olunca geniş gibi gözükmüş ama değil iki berjer yan yana sığmıyor kesinlikle. üçlüleri karşılıklı yapınca da arası çok dar oluyor önceki şekil öyleydi de bu daha geniş gösterdi.
Tabi ki geri kalanına dokunma renk uygun. Sadece kapakta sıkıntı var.o kadar kararsız kaldım ki anlatamamaslında kitaplığın normal rengi fena değil sadece kapaklara başka renk mi uygulasam
neyse Allah daha güzel genişlerini nasip etsinhayır kendimizin
neyse Allah daha güzel genişlerini nasip etsin
valla uçuk renkleri düşün o zaman
merhaba rabia cım evin çok ferah görünüyo onu yazmadan geçemicem koltuklarında şık duruyo açık renk hoş olmuş din
kitaplığı başka yere koysan yerim yok dedin açık renk çiçekli folyoyla kaplasan pazarda var cnm onlardan boş kalan yerlerede çiçek felan koysan nasıl olur acaba..
hazır örtüler çokmu demode olur acaba