Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Sizlere danışmak istedim bir bakar mısınız? (fotoğraflı)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

InFlames

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
2.423
2.300
Merhaba bayanlar buradan çeşit çeşit fikirler duymak hoşuma gidiyor o yüzden sizlere danışmak istedim.
Bu küçük oda benim oturma odam ve kitaplığın rengi hiç hoşuma gitmiyor.Yapışkanlı folyo ile ilgili bir şeyler okudum onunla kaplamak istiyorum ama hangi renkleri kullanacağıma karar veremedim bana yardımcı olabilir misiniz acaba?
Fotoğrafları önceden çekmiştim kitaplığın yukarı kısmı çıkmamış ama alttaki gibi kırmızı bir kapağı daha var.

Ben mat beyaz ve kapakları uçuk pembe düşündüm ama çok mu renksiz olur oda?

Son düzenleme:
koltukta bulunan en çok hoşuna giden renkle kapla canım

Bence siz o kitapligi ordan kaldirip baska bir yere koyun. Cunku odaniz zaten küçük. Kitaplik daha da bogucu yapmis.. baska odaya koysaniz bu odaniz ferah ve guzel olacak..

arkadaşa hak verdim kitaplığı kaldırın bence de, daha cici olur bence oturma odanız

pembe hoşuma gidiyor ama mavi de var bilemedim çok kararsız kaldım
ama açık mavi canım oda tam renklerini bulabilirsen olur
arkadaşımız demiş belkide kaldırabilirsin
illa burda durcak demiyosan

Bence siz o kitapligi ordan kaldirip baska bir yere koyun. Cunku odaniz zaten küçük. Kitaplik daha da bogucu yapmis.. baska odaya koysaniz bu odaniz ferah ve guzel olacak..

Başka koyacak yerim yok ne yazık ki
Evde sadece salonum geniş diğer odalar küçücük, çalışma odam var ama orada da yer yok
hatta o tekli berjerden bir tane daha var yer bulamıyorum sığmıyor bir türlü

Gayet guzel.yapiskanli folyoyla rezil etmeyin.bekarken ben bekar odamda dolaplarimi kaplamistim.zamanla acildilar igrenc durdular

Sadece kırmızı kapağı, halının en koyu rengiyle kaplarsanız yeterli olacaktır.
Çok şirin bir oda, okurken dinlenir insan

Masallah ne cici bir odaymis. Aslinda kitaplik beyaz olsa uyumlu olurmus, yapistirma olarak istanbul desenlilerden falan bakabilirsiniz bence

Himm anladim. O zaman kapak yapin ve renklo hicbir sey sakin yapistirmayin. O kirmizi da orda kötü durmus. Odanin havasini bozmus.

Ben de bu bir haftadır araştırıyorum ve mutfak dolaplarını kaplayan bile var Sonuçları görünce denesem mi diye düşünüyorum

Dene ama sadece kapakta dene bence.. diğer tarafların renkleri uyumlu duruyor.
Bana sorarsan böylede iyi hiç oynama derim.
Ama illa aklıma düştü yapıcam dersen sadece kapağa yapıştır.

1. 1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…