Biz tanıştığımızda ben çok yıkıcı ilişkiler geçirmiştim, erkek arkadaşımda deli gibi aşık olduğu önceki kız arkadaşı tarafından aldatılmıştı. İkimizde fazlasıyla yaralıydık. Ancak birbirimizi görür görmez gerçekten aşık olduk ve önceki ilişkilerin sorunlarını asla ilişkimize yansıtmadık. Önceki yaşanan kötü tecrübelerin ilişkimizi zedelemesine izin vermedik. Tanıştığımızda ben üniversite öğrencisiydim erkek arkadaşım ise lise mezunuydu ve bir yerde işçilik yapıyordu. Ailem ise üniversite okumamış biriyle evlenmeme kesinlikle karşıydı. Bu yüzden birbirimizden vazgeçmek yerine erkek arkadaşım üniversite sınavlarına girdi ve okuduğum üniversiteyi kazandı. Ancak maddiyatı iyi değildi ve aileside maddi destek çıkabilecek durumda değildi. Bu yüzden erkek arkadaşım kaldırım taşı döşeyerek, çeşitli işlerde bulunarak okudu. Sonra maddi durumumuz düzeldi. Şuan üniversite son sınıftayız ve bu sene mezun oluyoruz. Düğünümüzde 2016'da
İlişkilerde zaman zaman çeşitli sorunlar mutlaka olacaktır ancak önemli olan sorunlar karşısında aşık olduğun kişiden vazgeçmek değil, el ele verip tüm sorunlara çare bulmaktır. Sorun varsa çareside mutlaka vardır.