How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

sizler neleri basardiniz sonunda mutluluk oluyo mu

mafeles

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
48
29
98
Merhaba arkadaslar bu sayfada da ne zorluklarla evlilik asamasina geldiginizi nee tur zorluklarla ugrastiginizi nasil bas ettiginizi ne yollardan gectinizi aile ile olan durumlari aslinda yasanilan butun zorluklari dinlemek istiyorum biraz moral olmasi acisindan sizlerde de illaki vardir ara ara ciddi sorunlar yasamis kisiler deyim yerindeyse buyuk badireler atlatanlar hikayelerinizi nlatmak isterseniz buyruun :)

ben çok mücadele ettim evlilik düşüncesi çok tersti bana, nişanlımla ilgili terettütler çok yaşadım ama sorna çözüldü.. Birşeyler kısmet olunca diyecek birşey kalmıyormuş. Düğüne 3 ay var şuan çok stresliyim çünkü daha hiçbişeye bakamadım.

bizz tam 6 yıll farklı sehirlerde bekledik birbirimizi... başlarda ailem asla istemez o sehırde duramam alısamam diye cok aglardım. 6 yıl cok hasret cektık ozel gunlerımız hep ayrı gecerdı haftasonları bulusmazdık baskası olsa coktan ayrılırdı belkı ... cok sukur 6 yılın sonunda evlendıkk o korkuların yerını mutluluk aldı iyiki bu sehre gelmısım ınsan herseye alısıyor ailem damadını cok sevıyorrr artık haftasonları haftaıclerı hepsı bızım... sevmeden gorucu usulu evlensem boyle mutlu olamazdım ınsan sevınce her zorlugu asıyor

bizz tam 6 yıll farklı sehirlerde bekledik birbirimizi... başlarda ailem asla istemez o sehırde duramam alısamam diye cok aglardım. 6 yıl cok hasret cektık ozel gunlerımız hep ayrı gecerdı haftasonları bulusmazdık baskası olsa coktan ayrılırdı belkı ... cok sukur 6 yılın sonunda evlendıkk o korkuların yerını mutluluk aldı iyiki bu sehre gelmısım ınsan herseye alısıyor ailem damadını cok sevıyorrr artık haftasonları haftaıclerı hepsı bızım... sevmeden gorucu usulu evlensem boyle mutlu olamazdım ınsan sevınce her zorlugu asıyor
çok güzel çok hoş yazdiklariniz inşallah bende sizin gibi yolun sonunda mutluluga ulasirim Allah nazarlardan saklasin sizi

Valla onu bunu bilmem son 1 ay çok stresli.
3 senede etmediğimiz kavgaları bu zamanda eder olduk

Mutlaka bir orta yolu bulunur.
Tabi bazen aileler fazla katı olabiliyor maalesef.[/QUOTE
malesef cok zor.s sevgiline aileni anlatmaya calismak ailene sevgidini anlatmaya calismak.. tartismalar ve sevgilinle aranin acilmasi..cok ozendim su sevdigiyle evlenenlere.. benm ole olmicak sanki ole geliyo.s

Simdiye kadar hic birseye vermedigim değeri onemi emeği verdim sonu bir hakkini helal etmiyorum oldu hayat gerçekten çok ilginc

Biz tanıştığımızda ben çok yıkıcı ilişkiler geçirmiştim, erkek arkadaşımda deli gibi aşık olduğu önceki kız arkadaşı tarafından aldatılmıştı. İkimizde fazlasıyla yaralıydık. Ancak birbirimizi görür görmez gerçekten aşık olduk ve önceki ilişkilerin sorunlarını asla ilişkimize yansıtmadık. Önceki yaşanan kötü tecrübelerin ilişkimizi zedelemesine izin vermedik. Tanıştığımızda ben üniversite öğrencisiydim erkek arkadaşım ise lise mezunuydu ve bir yerde işçilik yapıyordu. Ailem ise üniversite okumamış biriyle evlenmeme kesinlikle karşıydı. Bu yüzden birbirimizden vazgeçmek yerine erkek arkadaşım üniversite sınavlarına girdi ve okuduğum üniversiteyi kazandı. Ancak maddiyatı iyi değildi ve aileside maddi destek çıkabilecek durumda değildi. Bu yüzden erkek arkadaşım kaldırım taşı döşeyerek, çeşitli işlerde bulunarak okudu. Sonra maddi durumumuz düzeldi. Şuan üniversite son sınıftayız ve bu sene mezun oluyoruz. Düğünümüzde 2016'da :KK36:
İlişkilerde zaman zaman çeşitli sorunlar mutlaka olacaktır ancak önemli olan sorunlar karşısında aşık olduğun kişiden vazgeçmek değil, el ele verip tüm sorunlara çare bulmaktır. Sorun varsa çareside mutlaka vardır. :KK24:

bnde çk sıkıntıdaym:( ailem 7 yıllık ilişkimi onaylamıyr izin vermiyor uzxak ve henüz atanmadğı içn bu evliliğe:( artk o da sıkıldı bu durumdan bnden uzaklaştı:( napcm bizde evleneblr myz acaba ya:(

Biz tanıştığımızda ben çok yıkıcı ilişkiler geçirmiştim, erkek arkadaşımda deli gibi aşık olduğu önceki kız arkadaşı tarafından aldatılmıştı. İkimizde fazlasıyla yaralıydık. Ancak birbirimizi görür görmez gerçekten aşık olduk ve önceki ilişkilerin sorunlarını asla ilişkimize yansıtmadık. Önceki yaşanan kötü tecrübelerin ilişkimizi zedelemesine izin vermedik. Tanıştığımızda ben üniversite öğrencisiydim erkek arkadaşım ise lise mezunuydu ve bir yerde işçilik yapıyordu. Ailem ise üniversite okumamış biriyle evlenmeme kesinlikle karşıydı. Bu yüzden birbirimizden vazgeçmek yerine erkek arkadaşım üniversite sınavlarına girdi ve okuduğum üniversiteyi kazandı. Ancak maddiyatı iyi değildi ve aileside maddi destek çıkabilecek durumda değildi. Bu yüzden erkek arkadaşım kaldırım taşı döşeyerek, çeşitli işlerde bulunarak okudu. Sonra maddi durumumuz düzeldi. Şuan üniversite son sınıftayız ve bu sene mezun oluyoruz. Düğünümüzde 2016'da :KK36:
İlişkilerde zaman zaman çeşitli sorunlar mutlaka olacaktır ancak önemli olan sorunlar karşısında aşık olduğun kişiden vazgeçmek değil, el ele verip tüm sorunlara çare bulmaktır. Sorun varsa çareside mutlaka vardır. :KK24:
Maşallah gerçekten bizde de öyle bi durum vardi o asamalari geçmekti niyetimiz ama bizim disimizdaki sorunlar bize zarar vermeye başladı ve bitti malesef ayakta kalabilmek zor ve siz basarmissiniz tebrik ederim

bende ailem ve sevgilim arasında kalmıştım.hala babamın annemin söylediklerini hatırlayınca gözlerim dolar.o kadar kırıcı konuştular ki nişanlım hakkında...o kadar üzüldüm ki söylediklerine ayrılmayı düşünüyodum.çok zor oldu ama oldu.söz ve nişanla birlikte ailem nişanlımı daha iyi tanıma fırsatı buldu.çok mutluyum huzurluyum şimdi.

Maşallah gerçekten bizde de öyle bi durum vardi o asamalari geçmekti niyetimiz ama bizim disimizdaki sorunlar bize zarar vermeye başladı ve bitti malesef ayakta kalabilmek zor ve siz basarmissiniz tebrik ederim
Teşekkür ederim canım benim. Zorluklar karşısında ayakta kalamayan ilişkinin bittiğini üzülme bence çünkü hayat zorluklar sınavı; şimdi bitmese bir gün mutlaka biterdi. Rabbim hayırlısını versin..

Back