Gebeliğe Hazırlık Sizler Ne Önerirsiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizyildizi_444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2019
1.060
654
73
30
konya
Merhaba benim pcos sorunum vardi ve adetim duzensizdi.Gecen aya kadar hicbir sey kullanmadim. Gecen ay adetim 5 gun suruyor bittikten 2 gun sonra sadrce sabahlari sogan kuru kullandim
Adetin 24. Gununde progesteron baktirdim 10.3 cikti. Yani yumurtlama olmustu.
Tabi adetim bittiginden beri ovulasyon testi yapiyorduk ve progesteron testiyle de uyusan yumurtlama zamani ayniydi. Bu sureci degerlendirdik.
Zaten yumurtlamadan 13 gun sonra yani bugun adet oldum. Sanirim sogan kuru ise yaradi. Ancak henuz hamile kalamamis oldum.
Sizce kuru bu ayda kullanayim mi ya da baska oneriniz var mi?

Soğan kürü rahmi tertemiz yapsın diye 40 gün kullanın diyor saraçoğlu. Daldan dala herşeyi deneyip mahvetme hırpalama vücudunu buna alışmış vücudun bırakıp bu seferde buna alış derken tamamen ayarıyla oynarsın. c life macun var gebe kalmak istiyorsan onu araştır derim ben sana içinde adet düzensizliği e kiste iyi gelen bitkiler var hayıt cina perçemi aslan pençesi falan. Kullananların çoğu kutuyu bitirmeden yarısında gebe kaldığını falan söylüyordu burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…