• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizler kaçıncı haftada keselerinizi gördünüz beta hcg niz kaçtı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mobidikK

Bir ömürlüğümm ♥♡
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
239
176
303
Kızlar salı günü doktora gidecez kesenin oluşumuna bakacaz inşallah oluşmuştur inşallah kalp atışlarını duyarız bana dua edebilir misiniz lütfen. 🌺 Rabbım kimsenin heyecanını hevesini kursağında bırakmasın. İsteyen herkese nasip etsin. 🤲🏻 🧿

Sizler kaçıncı haftada keselerinizi gördünüz beta hcg niz kaçtı?

5 haftada kesesini gördüm canim insalllah sende görürsün meleğinin kesesini rabbim kimsenin yuvasını kucağını boş bırakmasın 🤲🏻

4+6 da değerim 5149 du
Inşallah sizde guzel haberler alır görürsünüz sağlıkla ilerlesin

5 haftada kesesini gördüm canim insalllah sende görürsün meleğinin kesesini rabbim kimsenin yuvasını kucağını boş bırakmasın 🤲🏻
Amiiinnn Rabbım. Sağlıcakla kucağımıza almayida nasip etsin hamile olan herkesin inşallah. İsteyene de tez zamanda sağlıkla versin. 🌺

4+6 da değerim 5149 du
Inşallah sizde guzel haberler alır görürsünüz sağlıkla ilerlesin
Ben 2 haziranda adet oldum 8 haziranda yikandim. Bu durumda benimde 5 haftalık mi oluyor? 1 temmuzda beta hcg değerim 431 iken 3 temmuzda 1620 oldu

Kızlar salı günü doktora gidecez kesenin oluşumuna bakacaz inşallah oluşmuştur inşallah kalp atışlarını duyarız bana dua edebilir misiniz lütfen. 🌺 Rabbım kimsenin heyecanını hevesini kursağında bırakmasın. İsteyen herkese nasip etsin. 🤲🏻 🧿

Bta 8702 keseyi gördük :)
Bta hcg 69746,80 di. 5 hafta 6. gün kalp atışını duydum :) inşallah keseyi görürsün canım :)

Ben 2 haziranda adet oldum 8 haziranda yikandim. Bu durumda benimde 5 haftalık mi oluyor? 1 temmuzda beta hcg değerim 431 iken 3 temmuzda 1620 oldu
Gebelik hesaplama yazıp orada son adet tarihinizi girerek ogrenebilirsiniz 😊 sanırım 5. Hafta içinde oluyorsunuz

5+2 de 10413.08 ile keseyi gördük ama kalp atışı 2 hafta sonrası çağırdı.

5 haftalıkken keseyi gördük 6 haftalıkken kalp atışlarını gördük 🙂 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Ilk ogrendigimde 13.311 degerdeydi haftasonuydu pazrtesi gittim direk keseyi gorduk o zaman 5 bucuk haftalik demisti yolk sac gorunmustu 10 gun sonra da kalp atisini bebisi rahatca gorebilmistik🙏😊

Back