sırf şuan bunu yazabilmek için kayıt açtım.. 3,5 yıllık bekleyişimde arayışımda en çok baktığım dayanak olduğum yerlerden biri kadınlar kulübü... hemen bakıp aaa acaba başkaları benim gibi olanlar ne yazmış diye bakabildiğim. sizler benim hiç görmediğim ama iyi ki varsınız dediğim arkadaşlarım, hepinize merhaba...
öncelikle hikayeme gelince.. 3 yıldır uğraşıyorum bir bebek için.. eşimde sıkıntı yok bana pko dediler ama kötü değil dediler iyi olanıymış çünkü ilaçlarla büyüyüp gelişiyormuş.. derken ha bu ay ha bu ay hoopp 3 yıl... 2 aşılama. biri hüsran 2. si kimyasal gebelik sadece 1 haftalık mutluluk sonrası hüsran.. tabi bunların hepsi maliyet... evet keşke olsa para sıkıntı değil diyoruz ama borç harç içinde olup bi de bunları yaptırabilmek hem maddi hem manevi yoldan tam bir işkence.. psikoloji zaten sıfır..
derken dedim yetti artık bir de
tüp bebek yapıcam..yaptırdım iğneler, acılar, şişmeler kilo almaktan zaten hiiç bahsetmiyorum.. neyse efendim bu iş heeep beklemek.. ama insan hisseder ya hani dayanamadım gittim bhcg baktım 8. günü transferden sonra 27 çıktı. derken 12.gün 183 .. seviniyorum ama yine de nolur nolmaz korkusuyla içimden seviniyorum kendimce..derken 500 oldu.. dedim ikiz mi yoksa.. yok dediler daha fazla artardı. 2 gün sonra yine baktırdım 1230 çıktı dedim ikiz yok diyolar kesede belli olur ama bhcg az.. derken keseler görünür ikizler :)kalp atışını 10 gün sora duycaz nasipse inşallah. ALLAH inşallah sağlıkla nasip eder kucağımıza almayı..
yani bhcg herkesin kendi bünyesine göre değişiyor.
Mevlam isteyince her şey olur.bekleyiş çok zor ama tüm iyi şeyler beklemekten sonra gelir..
iyi ki varsın kadınlar kulubü...