• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri sizinlede paylaşmak istedim...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
648
34
dün cilt analizine gittim bi arkadaşımın tavsiyesiyle sonuç:
ben cildimi yağlı sanarken cildim aksine çok kuru çıktı hatta cilt altında bu kuruluk nedeniyle çatlamalar bile baslamış erken kırışıklık nedenlerinden biride buymuş daha 19 yşaındayım şaşırdım kaldımm akannehir
** Yüzümüzü çok iyi temizlediğine inandığımız özel bitkisel falan kullandıgımız sabunlarımız meğerse cildimizi ne kadar matlaştırıp yoruyormuş.
** ÖNERİ: köpüren makyaj ve cilt temizleme kremleri, hazır köpükler ve cilt tipimize uygun tonikler kullanmamız en iyisiymiş.ayrıca yağlı cildin bile su bazlı nemlendiricilere ihtiyacı varmış.
bende dün haftada bir kullnmak peeling için garnıer in 3ü1 aradasını aldım temilzmek içinde diedermine detoks etkili köpüren temizleme kremini aldım ve etkileri cabuk görülüyor çok memnun kaldım.
ben bunları bilmiyordum bilmeyeninizde vardır eminim paylaşmak istedim...:enbuyukkk:a.s.

Son düzenleme:
Benim cilt tipim zaten kuru-normal ama doğru bildiklerimiz nekadrda yanlışmış... teşekkürler canım

ayni sorun bende de var..cilt analizinde normalin baya altinda cikti cildim..sigara kullaniyormusun dedi..hayir dedim..su zaten cok iciyorum..ama hala kuru..yuz yikama jeli olay ve garnier 3u bir arada kullaniyorum memnunum simdilik.tek urun kullanmiyorum cesitli kullaniyorum ama bu ara yuzum icin clinique cok kuru ciltler icin olan kremini kullaniyorum..bana yine kuru geliyor cildim..en cok korktugum sarkma ve kirisiklik..cunku cildiim kuru..

cildim için asla hiç sabun kullanmadım ...
(31 yaşındayım ve kırışıklık vs yok ...)
genelde bitkisel ürünler kullanıyorum...
ama şimdi ayva çekirdeği kremi yaptım kendim, onu kullanıyorum..
gözüme yine bitkisel ürün sürüyorum ...
elma sirkesi,rosense gül suyu ve maden sodasını(göz kararı ayarlıyorum)hepsinden püskürtmeli bir şişeye koydum ,onu yüzüme sıkıyorum...gözenekler ,siyah noktalar ,sarkmaması ve lekeler için ...
salatalığın suyunu sıkıp,birazda süt ekleyip pamuk yardımı ile tüm yüzüme sürüyorum, nemlenmesi için bu ...
bunların yanı sıra proaktıv ve plante system,nea kullandıklarım...
ve kullandığım makyaj malzemelerime özen gösteriyorum ...

ben cildim hem kuru hem yağlı.. hadi buyurun da burdan yakın mafoldumben
ne yapsam düzelmedi.. hem vıcık yağlı hem de kabuklanıyor..
pek su içiyorum ondan mı acep :uhm:

Back
X