- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
-
- Konu Sahibi misssimsek
tamam haklısın biraz abartı olabilir ama yetti artık canıma. kendisi her türlü laf sokmayı yapar dalga geçer ben en ufak bi şaka yapınca hemen oğluna şikayet bu gelin benle dalga geçiyo diye. dün yine kavga ettirdi bizi hiç yoktan yere güya yalan söylüyomuşum ben ona. eşimde soruyo hangi konuda söyledi yalan bana söyle veriyim ağzının payını diyo bu seferde yok oğlum söylemedi diyo. şaşırdım artık ne yapacağımı
Berabermi yaşıyorsunuz? Nasıl herşeyin içinde bu kadar ?
Eşiniz annesine karşı size böyle derse tabi oda böyle yapar.
O benim karım , bana sevgin varsa onu da say. Bana şikayet etme " diyebilir kırmadan.
Ne oluyorsa erkekler sebep oluyor ya da izin veriyor.
saygımdan sustuğum halde böyle bide böyle cevap versem ne olur bilmiyomKendime has işkence hayallerim var, sigara söndürmek çok basit
Kvye de "neyse ki sen erkek değilsin, neyse ki sen kocam değilsin; kocam beni beğeniyor gerisi dış kapının dış mandalı" diyebilirsiniz. Bazı insanlar ağzının payını almadan rahat etmez.
Sigara icmiyorum ama hamileyim suan gorumcemin bebeklerimi sahiplenmesi bana karismasindan ve kiskancliklarin dolayi cocuklarim dogduklarinda biraz buyuduklerinde suratina saplatmalarini isterim bi guzel dovseler onu bu dahada ugrasmaz analariyla :)))))
Evet canim ikiz bebeklerim 2 aylik hamileyim :) konumu okursan anlarsin ne uyuzluk yaptiginiçocuklarım demişsin ikiz mi yoksaaa
Evet canim ikiz bebeklerim 2 aylik hamileyim :) konumu okursan anlarsin ne uyuzluk yaptigini