Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sizinde oğlunuz izlediği çizgi film karakterlerine bürünüyormu kızlar ......
oğlum şuan 6 yaşında ama yürümeyi tercihakannehir etmiyor oğlum sürekli koşuyor evet koşuyor yürümüyor evdede böle odaan odaya geçerken bile koşarak geliyor hele ki dışarda tahmin edinakannehir bana yardımcı olun acaba benim oğlumda mı bi problem var CADIARZU sürekli bağırıyorumoğlum oğlumm delikafaduldenoğlummm delikafaduldendur ama yok buyüzden eşim bizle hiç dışarı bile çıkmak istemiyorr buda beni çok üzüyo:çok üzgünüm:r hiç bişey anlamıyorum ne gittiğim yerden ne sokkatan ne gezmkten aynı sorunu yaşyan varmı yardımcı olun tüm izledikleri çizgi filimlerden onları karakterlerine bürünüyorr onlar ne yaparsa onu yapıyorr maymmunlu bişey bile izlese maymun oğluyorr napçamı şaşırdım :1no2:
canım benim daha çok küçük 3aylık ama 7yaşında kardeşim var seninde dediğin gibi hep çizgi film karakterlerinin hareketlerini yapıyo yani senin çocuğunda problem yok çoğu çocuk böyle sanırımvereliniortak
benim oğlum değil ama kızım var Seni aydınlatır mı bilmiyorum ama benim kızım 3 yaşında ve şu an o bir winx ismi de bloom Biz koca bursa çarşısında winx kanatlarından aradık sonunda bi yerlerden temin ettik sırtına takıyor ve evde uçuyormuş gibi yapıyor ışin kötüsü ben 3. katta oturuyorum hatırlatıyorum 3 yaşında ve geçtiğimiz yaz boyunca cam açmadık evin içinde eridik resmen... Gayet normal heralde Hayal gücü biraz fazla gelişmiş çocuklarımızın ve bu çok iyi bişey... ileride işine çok yarayacak iyi bi beceri...
ha unutmadan .... pikniğe gittiğimizde de heidi oluyor...Koşturma, çiçek toplama falan. Hayali peter diye arkadaşı olmuştu da babasıyla konuşa konuşa hallettk... Alem bu çocuklar arkadaş yaaaaa...
aşırı çizgi film izlemeler çocuğun karakterin içine girmesine sebep oluyor.siz de çocuğunuzla birlikte izleyin ve sonunda gerçekliğe dönüş konuşması(aslında hepsinin bi çizgi olduğunu insanların onları çizdiğini hiç kimsenin uçma yeteneği olmayacağını defalarca bıkmadan anlatın)yapın..annesinin eşarbını sırtına takıp balkondan atlamak üzereyken annesi tarafından son anda tutulan bi öğrencim vardı uzun süre etkisinden kurtulamamıştı..bu arada çocuk gelişimi öğretmeniyim..öğrenci yazdığıma bakmayın..
benim oğlum da 2.5 yaşında ve kendini yumurcak tv deki calliou zannediyor. o ne yaprsa onu yapıyor. allahtan calliou tehlikeli hareketler yapan bir karakter değil
bu arada koşma konusuna gleince bu durumdan ben de şimdiden şikayetçiyim. kesinlikle yürüyerek geçmiyor odadan odaya. son sürat koşuyor.dışarı çıkınca da öyle bakalım inş. biraz büyüyünce vazgeçer.
bunların tek sebebi apartman yaşantısı bayanalar enerjik çocuklar napalım enerjiyi boşaltamayınca koşup duruyorlar ama eviniz yüksek katlardaysa aman deyim dikkat bu arada benim oğlum önce örümcek adamdı sonra ejder jack şimdide ben ten oluuumuu çok seviyom yaaaaa