sizinde böyle komşunuz var mı ?

fresa

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
2.447
948
363
İstanbul
kızlar yan dairedeki kadın komşumuz gibisini allah düşmanıma vermesin
evlerimiz dubleks ve bu kadın görmemişin teki ya allah aşkına o merdivenler yerinden kopartılırcasına inilip çıkılır mı ?
dakikada kaç kez inip çıktıklarını sayamıyorum bile güm güm aşağı güm güm yukarı ya nedir bu medeniyetten yoksun bi aile ben böyle insan görmedim duymadım mutfakla oturma odamız bir amerikan tipi yani ama bunların çıkardığı gürültüden oturulmuyo ki salonu da misafir gelince kullanıyoruz benım odan en uç koridorda oraya kadar geliyo merdiven sesleri babama da hava atıp hollandadan aldık o merdivenleri demiş gülsem mi ağlasam mı hurdadan alsan o merdiveni bu kadar ses çıkartmaz ya

birde kendine dışarda zorla kibarmış maskesi takarak konuşması yok mu allahım deli ediyor bizi o kadar şikayet ettik uyardık kadın arsızın yüzsüsün teki binanın içinde tartışmalarımız bile oldu artık canımıza tak etti komşular da öğrensin gerçek yüzünü onun dedik ama fayda etmiyo aynı tas aynı hamam kim onun gerçek yüzünü öğrense onla görüşmesini kesiyo öyle ki attığı havalarla bi ardaşını psikoloğa gitme derecesine bile getirmiş

polise zabıtaya şikayet etmektende anlayacak tip değil ne yapalım onun anlayacağı dilden onla nasıl başa çıkalım kaynanası görümcesi bile onun görmemişliğinden gelip gitmez oldular evine ailece bu şekil davranıyolar önerilerinizi bekliyorum

gerekirse onun kadar arsız olurum fakat ona karşı tabiki
ders vermek mi adı ne olursa olsun ben bu kadına gününü göstermek istiyorum

valla ablacım benim denediklerimi dene istersen bende işe yaradı
ilk önce gece yarısı kapısına not bırak
2) kiracıysa ev sahibini arayıp ağla
3) arabalarının camına not bırak
4) facebook hesabını tüm arkadaşlarına ver hepsi mesaj atsın rahatsız etsin
5) apartmanın girişine kendisini rencide edecek kocaman bir yazı as.

valla bazı yazdıklarım gerçekten çok çocukça ama ben yaptım işe de yaradı
bu rezil insanlar anca rezil olmaktan anlıyorlar
benim de yan komşum geceleri müzik dinliyordu uyuyamıyordum

apartmana pc den cıktı alarak kocaman yazılarla bir not bırakabilirsin hem senin yazdıgın belli olmaz hemde rahatsızlıgını dile getirmis olursun
bizimde alt katımızdaki bir aile sırf evlerine birseyler yapabilmek için apartmandaki kolonu delmişler bizde sinir oldum kolon bu delinir mi _?
kocaman yazılarla tam kolonun oraya yazı yapıstırdık direk ustlerine alındılar sonrasında duzeltme yollarına bile gittiler bence gidip kavga gurultu yapmak yerine
yazı asmak en mantıklısı canım kolay gelsin

saolun kızlar kendini beğenmiş sonradan görme bu kadına haddini bildirmeliyim evet apartmamın içine yazı asmak iyi fikir saolun kızlar utanır belkide normal insan olmayı becerir tüm binaya rezil olsunda maskesi düşsün asla helal etmiyorum komşuluk hakkımı asla evde yaptığı tadilatlardan da hiç söz etmiyim yazmakla günler yetmez çünkü allaha havale olsun bunun gibiler

bazı insanlar böyle işte
gelişme filan olursa yazarsın merak ederim ben :)

kadın bizi gördümü kaçıcak delik arıyo camda havalanarak bağıra bağıra telefonla konuşan kadın şimdi camı kapatıp içeri kaçıyo apartman içinde karşılaştığımızda ağzını eğe eğe konuşan kadın şimdi kafa önünde hızla uzaklaşıyo rüyada biri bunu korkuttumu ne oldu buna allaha havale ettikte bu kadar kısa zamanda gerçekleşeceğini tahmın edemedım doğrusu allahım sana şükürler olsun yarabbiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…