Sizinde bebekleriniz böyle mi ?

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.852
1.664
63
38
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var .
18 aylık bebeğim hiç bir şey yemiyor 😔ne yaparsam yapayım yemiyor . Haşlanmış yumurtanın beyazını yer . Değişiklik olsun diye yağda her çeşit yapıyorum kaşarlısı domateslisi vs . Sebzeli omlet , krep artık ne olursa ama yok yemiyor . Kendi de yemiyor hepsini yere atıyor .
Ne yapacağımı şaşırdım artık . Şuan mesela aç .. yemedi 😔
Siz neler yapıyorsunuz Allah aşkına

Bir şey yapmıyorum ben.

Yemiyorsa yemiyor,yapacak bir şey yok.

Bizimki de bir bakıyoruz ooo dünyalar kadar yiyor maşallah. Ertesi günü en sevdiği yemeği bile istemiyor.

Çocuklar çok acayip çok!

Bir şey yapmıyorum ben.

Yemiyorsa yemiyor,yapacak bir şey yok.

Bizimki de bir bakıyoruz ooo dünyalar kadar yiyor maşallah. Ertesi günü en sevdiği yemeği bile istemiyor.

Çocuklar çok acayip çok!
Allahım resmen aç geziyorlar 😔 ne olacak böyle ya .

Allahım resmen aç geziyorlar 😔 ne olacak böyle ya .
Üzülme arkadaşım.

Bana normal geliyor artık.

Bir iki ısrar ediyorum,baktım kabul etmiyor,tamam kaldırıyorum ya da kendim yemeğime bakıyorum.

Ama ben yemek yememişse tatlı,meyve,atıştırma vermiyorum.

Sonraki öğünde az da olsa yiyor.

3,5 yaşında hala nazla niyazla zorla yemek yiyor. Tok evin aç kedisi hala daha 13,5 kilo. Yaşıtları 15-16 kilolarda ne yaptıysam iştah açıcılar balık yağları atom ne kullandıysam açılmadı iştahı 🤷🏻‍♀️ bıraktım kendi haline artık daha yemek yapmak gelmiyo içimden. Tabaklar sıralanıyo tezgahta çeşit çeşit yapıyorum yemiyo. Bırak kendi bilir acıkınca yer

Üzülme arkadaşım.

Bana normal geliyor artık.

Bir iki ısrar ediyorum,baktım kabul etmiyor,tamam kaldırıyorum ya da kendim yemeğime bakıyorum.

Ama ben yemek yememişse tatlı,meyve,atıştırma vermiyorum.

Sonraki öğünde az da olsa yiyor.
Yok bende vermiyorum . Zaten abur cuburumz yok . Yoğurt istedi sadece 2 kaşık o kadar ..

18 aylık bebeğim hiç bir şey yemiyor 😔ne yaparsam yapayım yemiyor . Haşlanmış yumurtanın beyazını yer . Değişiklik olsun diye yağda her çeşit yapıyorum kaşarlısı domateslisi vs . Sebzeli omlet , krep artık ne olursa ama yok yemiyor . Kendi de yemiyor hepsini yere atıyor .
Oğlum da öyleydi. 22 aylıkken memeyi bıraktık, yemeye başladı.
O aylarda meme veya mamaya düşkünleşiyor çocuklar, yemeyi reddediyorlar. Onları bırakınca düzeliyor

O aylarda meme veya mamaya düşkünleşiyor çocuklar, yemeyi reddediyorlar. Onları bırakınca düzeliyor
3,5 yaşında hala nazla niyazla zorla yemek yiyor. Tok evin aç kedisi hala daha 13,5 kilo. Yaşıtları 15-16 kilolarda ne yaptıysam iştah açıcılar balık yağları atom ne kullandıysam açılmadı iştahı 🤷🏻‍♀️ bıraktım kendi haline artık daha yemek yapmak gelmiyo içimden. Tabaklar sıralanıyo tezgahta çeşit çeşit yapıyorum yemiyo. Bırak kendi bilir acıkınca yer
Argivit kullandınız mı? Faydasını gördüm ben

Her şeyi kullandım argivit, vitabiol, nutrigen üzüm çekirdeği ekstresi, balık yağları, propolis karışımları, tahin pekmez neler neler. Yok anam benim çocuğumda işe yaramadı hiç biri. Bende oluruna bıraktım şükür sağlığı yerinde hayatta kalacak kadar yiyor tamam 😬

Olsun canı sağ olsun inşallah.
Amin canları sağolsun da yani böyle de üzülüyorum açıkçası . Bir de parka gidiyorsun aaa senin ki neden bu kadar zayıf benimki ile aynı halbuki diyorlar bi de allahım 😔 yani herkesin yapısı farklı seninki yiyor demekki oh şanslısın ..

Biz yaklaşık 1 aydır emmiyoruz zaten günde 1 kere aklına gelirse . Dün mesela hiç gelmedi yanıma meme diye

Allahım ne olacak böyle . İştahsız bebek çok zor gerçekten 😧 sağlığı yerinde ise sorun yok ama insan üzülüyor bi de millet sağolsun susmazlar

Argivit nedir ?

Her şeyi kullandım argivit, vitabiol, nutrigen üzüm çekirdeği ekstresi, balık yağları, propolis karışımları, tahin pekmez neler neler. Yok anam benim çocuğumda işe yaramadı hiç biri. Bende oluruna bıraktım şükür sağlığı yerinde hayatta kalacak kadar yiyor tamam 😬
Yaşamak için yiyor demekki bizimkiler 😀

Diş maalesef öyle yapıyor. Kızım 10 gn anne sütü harici su bile içmedi diyebilirim. Maalesef tüm sebebi diş. Siz ısrarla önüne koyun. Kendisi dağıtsın yesin ne kadar yerse. Ben hep öyle yapıyorum

Diş maalesef öyle yapıyor. Kızım 10 gn anne sütü harici su bile içmedi diyebilirim. Maalesef tüm sebebi diş. Siz ısrarla önüne koyun. Kendisi dağıtsın yesin ne kadar yerse. Ben hep öyle yapıyorum
Sancısı falan da yok gibi ama bilmiyorum 🤷 atak mı diş mi sendrom mu artık her ne ise . Bizde de öyle önüne koyuyorum işine geleni yiyor diğerleri yerde

Back
X