Kizlar bugün Parfümeriye gittim ve budefa ellim bos dönmedim. Yanliz aklimda olmayan bir koku aldim orasi baska :)
Asagiya indirimde olan ve dikkatimi ceken parfümleri ekledim.
Kimini deneme sansim oldu kimini sade inceledim. Bircogu hakkinda forumda birsey bulamadigimdan sizlerlede paylasmak istedim. Bu 15 parfümün icerisinde elbet kullandiginiz veya denedikleriniz vardir diye düsünüyorum.
Kullandiklariniz kokusu, kaliciligi ve cevreye biraktigi etkiyi paylasabilirmissiniz ve
eger bir koku yarismasi olsaydi bu parfümlerin icinden sizin top 5'iniz hangileri olurdu?
Veya siz bu parfümleri nasil siralandirirdiniz?
Viva La Juicy Gold Couture
Viva la Juicy gold couture bugün tesadüf eseri karsima cikti. Söyle bir foruma göz attim ama bu parfüm hakkinda hicbirsey bulamadim. Klasik versiyonunun cok sevildigini bildigim icin hemen koku notalarini inceledim. Icerisinde sevdigim bir cok sey buldum. Mesela vanilya, yabani cilek, karamel,yasemin...
Parfümeriye bu parfümü denemeye gittim. Sisesi pek hosuma gitmesede bu parfümü alacagimdan emindim.
Tahmin ettigim gibi kokuyu begendim, tenime yakisti gönlüm bu parfümden yanaydi ama malesef tüketilmisti. Orda siparis verdircektim yanliz neolduysa o an Lancome la vie est belle'yi alip ciktim. Ikisinide tenimde denedim, ikiside yakisti ama la vie est belle okadar cok kisi tarafindan kullaniliyorki. Bu parfüm daha iyi bir alternatif olabilirdi. Tekrar deneyip alabilirim.
Buda Gourmand tatli bir koku. Klasik olaninin karamelisi :) Klasik olanini sevenlerin denemelerini tavsiye ederim.
Dolce& Gabbana Dolce
Bu parfümün sisesi ve rengi bana cok cekici cok zarif geliyor.
Kokusu nasil bilmiyorum ama insanin sirf sisesi icin alabilicegi parfümlerden.
Sisesine baktikca adete icim aciliyor :)
Cok merak ediyorum kokusunu.
Issey Miyake Pleats Please
Issey Miyake L'eau D'issey'i begerek kullanmistim abaca bu parfümde onun gibi basarilimidir.
Versace bright crystal absolu
Forumda Bright cyrstal adini bir kac kez gördüm ama absolu kullanan ve kokusuna bayiliyorum diyen varmi aranizda?
Lacoste eau sensuelle
Bu parfümün kokusu Yls Manifesto ve Paco Rabanne Xs L'exces for her benzetiliyormus.
Deneme sansim olmadi ama indirdimde oldugu icin ilgimi cekti.
Escada Joyful
Bu sene cikan yeni parfümlerden oldugu icin hakkinda malesef pek birsey bulamadim.
Ama yine sisesine bayildigim parfümlerden biri diyebilirim.
Escada Torquoise Summer
Bugün denedim. Bu sene cikmis.
Meyve ve sekerli bir koku. Ben begendim
Escada especially
Dünde paylasmistim bu parfümü escadanin diyer parfümleri gibi cok sekerli degil bir gül kokusu zarif baskin degil dikkat cekicegini sanmiyorum kaliciligi konusunda emin degilim. Tabi denemek görmek lazim ama
gündelik kullanim icin ideal oldugunu düsündügüm parfümlerden.
Escada born in Paradise
Escadanin meyve ve seker agirlikli parfümlerinden biri daha.
Hynose senses
Hypnosun klasik versiyonunu kullanmistim acaba senses nasildir diye düsünmeden edemedim o yüzden bunuda listeye ekledim.
Diesel Loverdose
tatli gourmand bir koku. Tenimde denedim Meyan kökü kokusu benim tenimde öne cikti.
Denedigim bir cok agir parfümün notalarini algilayamama ragmen loverdoseda bunu yasamadim.
Thierry Mugler Alien ve Ysl Opiuma benzetiliyor kokusu.
Alien severlerin ragbet gösterdigi bir Parfümmüs.
Armani She
cok bilindik klasik bir parfüm. Herhalde listeski en eski parfümdür.
Seveni cok biliyorum bende seviyordum aslinda ama gecen kokladigimda pek begenmedim.
Parfümerideki koku yogunlugundan mi yoksa koku zevkimin degisti bilemiyorum.
Gucci Guilty intense
Evet bu parfümüde cok merak ediyorum. Cok begeniliyormus. Sisesine bakilirsa kislik yogun ve iddali bir kokuya benziyor.
Calvin Klein Down Town
Kokusunu merak ettigim icin koku notalarini inceledim ama begenebilicegim bir parfüm gibi gelmedi bana.
Yanliz indirimde oldugu icin sizlerlerinde bir fikrini almak istedim.
Gucci Guilty'nin sisesi nasil iddaliyim diye bagiriyorsa bu tam tersi bir intiba birakti bende.
Lacoste eau Lacoste
indirimde oldugu icin dikkatimi ceken parfümlerden biri daha.
Asagiya indirimde olan ve dikkatimi ceken parfümleri ekledim.
Kimini deneme sansim oldu kimini sade inceledim. Bircogu hakkinda forumda birsey bulamadigimdan sizlerlede paylasmak istedim. Bu 15 parfümün icerisinde elbet kullandiginiz veya denedikleriniz vardir diye düsünüyorum.
Kullandiklariniz kokusu, kaliciligi ve cevreye biraktigi etkiyi paylasabilirmissiniz ve
eger bir koku yarismasi olsaydi bu parfümlerin icinden sizin top 5'iniz hangileri olurdu?
Veya siz bu parfümleri nasil siralandirirdiniz?
Viva La Juicy Gold Couture
Viva la Juicy gold couture bugün tesadüf eseri karsima cikti. Söyle bir foruma göz attim ama bu parfüm hakkinda hicbirsey bulamadim. Klasik versiyonunun cok sevildigini bildigim icin hemen koku notalarini inceledim. Icerisinde sevdigim bir cok sey buldum. Mesela vanilya, yabani cilek, karamel,yasemin...
Parfümeriye bu parfümü denemeye gittim. Sisesi pek hosuma gitmesede bu parfümü alacagimdan emindim.
Tahmin ettigim gibi kokuyu begendim, tenime yakisti gönlüm bu parfümden yanaydi ama malesef tüketilmisti. Orda siparis verdircektim yanliz neolduysa o an Lancome la vie est belle'yi alip ciktim. Ikisinide tenimde denedim, ikiside yakisti ama la vie est belle okadar cok kisi tarafindan kullaniliyorki. Bu parfüm daha iyi bir alternatif olabilirdi. Tekrar deneyip alabilirim.
Buda Gourmand tatli bir koku. Klasik olaninin karamelisi :) Klasik olanini sevenlerin denemelerini tavsiye ederim.
Dolce& Gabbana Dolce
Bu parfümün sisesi ve rengi bana cok cekici cok zarif geliyor.
Kokusu nasil bilmiyorum ama insanin sirf sisesi icin alabilicegi parfümlerden.
Sisesine baktikca adete icim aciliyor :)
Cok merak ediyorum kokusunu.
Issey Miyake Pleats Please
Issey Miyake L'eau D'issey'i begerek kullanmistim abaca bu parfümde onun gibi basarilimidir.
Versace bright crystal absolu
Forumda Bright cyrstal adini bir kac kez gördüm ama absolu kullanan ve kokusuna bayiliyorum diyen varmi aranizda?
Lacoste eau sensuelle
Bu parfümün kokusu Yls Manifesto ve Paco Rabanne Xs L'exces for her benzetiliyormus.
Deneme sansim olmadi ama indirdimde oldugu icin ilgimi cekti.
Escada Joyful
Bu sene cikan yeni parfümlerden oldugu icin hakkinda malesef pek birsey bulamadim.
Ama yine sisesine bayildigim parfümlerden biri diyebilirim.
Escada Torquoise Summer
Bugün denedim. Bu sene cikmis.
Meyve ve sekerli bir koku. Ben begendim
Escada especially
Dünde paylasmistim bu parfümü escadanin diyer parfümleri gibi cok sekerli degil bir gül kokusu zarif baskin degil dikkat cekicegini sanmiyorum kaliciligi konusunda emin degilim. Tabi denemek görmek lazim ama
gündelik kullanim icin ideal oldugunu düsündügüm parfümlerden.
Escada born in Paradise
Escadanin meyve ve seker agirlikli parfümlerinden biri daha.
Hynose senses
Hypnosun klasik versiyonunu kullanmistim acaba senses nasildir diye düsünmeden edemedim o yüzden bunuda listeye ekledim.
Diesel Loverdose
tatli gourmand bir koku. Tenimde denedim Meyan kökü kokusu benim tenimde öne cikti.
Denedigim bir cok agir parfümün notalarini algilayamama ragmen loverdoseda bunu yasamadim.
Thierry Mugler Alien ve Ysl Opiuma benzetiliyor kokusu.
Alien severlerin ragbet gösterdigi bir Parfümmüs.
Armani She
cok bilindik klasik bir parfüm. Herhalde listeski en eski parfümdür.
Seveni cok biliyorum bende seviyordum aslinda ama gecen kokladigimda pek begenmedim.
Parfümerideki koku yogunlugundan mi yoksa koku zevkimin degisti bilemiyorum.
Gucci Guilty intense
Evet bu parfümüde cok merak ediyorum. Cok begeniliyormus. Sisesine bakilirsa kislik yogun ve iddali bir kokuya benziyor.
Calvin Klein Down Town
Kokusunu merak ettigim icin koku notalarini inceledim ama begenebilicegim bir parfüm gibi gelmedi bana.
Yanliz indirimde oldugu icin sizlerlerinde bir fikrini almak istedim.
Gucci Guilty'nin sisesi nasil iddaliyim diye bagiriyorsa bu tam tersi bir intiba birakti bende.
Lacoste eau Lacoste
indirimde oldugu icin dikkatimi ceken parfümlerden biri daha.
Son düzenleme: