Sizin Motivasyon Cümleniz ?

hiç bir şeyi kafana takma buda bir imtihan
Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez

çok haklısın arkadaşım.dünya bir imtahan yeri olduğu için bu da geçer derim;ve imtihanımı en iyi şekilde geçmeliyim derim.a.s

Çok mutsuz olduğum herşeyden ümidi kestiğim anda Allah'a şükrederim beterinden koruması için dua ederim. Kısa zamanda kendimi çok daha iyi hissederim. Oturup kalkıp herşeyin hayırlısını diliyorum. yüce rabbim dualarımı geri çevirmeyip hayırlısını vereceğini düşünürüm hep. Bazende bu dünyadaki herşey gelip geçici asıl olan öbür dünya derim kendi kendime. O zaman daha farklı şeyler düşünüp o sıkıntı sitresin içinden çıkıyorum.

İyiki görmüşüm bu başlığı sıkıntıdan patlamak üzereydim çok şükür şimdi daha iyiyim..

herhangi bi konu hakkında motivasyonumu kaybedersem, "dünyada bunu sadece 1 kişi bile başarabilmişse eğer, demek ki ben de başarabilirim" diye geçiririm içimden. :teytey: hatta nlp tekniğinde de kullanıldığını öğrendiğimde çok şaşırmıştım, demek ki biliyorum bu işi :)

Son düzenleme:
"Hayat bu, her zaman her istediğin olmuyor." Bunu gerçekten kabul etmek ve üzülmek olmasaydı sevinmeyide bilmezdik. Bunu da düşündüğüm zaman rahatlıyorum ve şükrediyorum.

en büyük intaikam AFFETMEKTİİR:)ayrıcaa bunu sakın unutmayın.YAŞADIKLARINIZDAN ŞİKAYET EDİYORSANIZ,ÇEKİM YASASI SİZE ŞİKAYET EDECEĞİNİZ DAHA FAZLA ŞEY GETİRECEKTİR.:))

herkesin başına geliyor....
kötü sözü canımı yakanlar için de insanoğlu zaaflarımız var... kimse dört dörtlük değil..

fazla rahatım rahatsız edermi etsede fark edermiyerimsenibenyerimseniben

yapamam deme yapan senden üstün mü?
herşeyin bir bedeli var kötü insanlarda günün birinde bu bedeli ÖDEYECEKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asla vazgeçme... ve
Bir işe nereden başlayacaınızı bilmiyorsanız başlayamazsınız....
Zaman çabuk akıp giderken,kendini bir su akıntısı gibi ona kaptır...fakat dikkat et,taşlara çarpabilirsin...bunlar sana zarar veremez çünkü senin gücünün önüne kimse geçemez...

benim onlardan neyim eksik..? Hatta fazlam bile var ))) ve bu gülümsemeyle biraz daha cesaretlenirim :)

- zamana bırakıyorum.

- bugüne dek neleri unutmadık!

-yarın yaşayacagımı kim bilebilir ki ! onun ıcın hayatı gerektıgı gıbı yasamalı ! insanca...

-Ben Yaparım !!!

Bir kısmı ne kadar motive eden biriyim kendimi anlatamammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…