Sizin Motivasyon Cümleniz ?

ftmdgn

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2007
221
1
296
Ankara
Sizi en çok hangi söz motive ediyor?
Bunu paylaşarak motivasyona ihtiyacı olanlara katkıda bulunmaya ne dersiniz.

Kendini kötü hisseden yada mutlu olanlar her sabah buraya girsin
güzel cümleleri okuyup, güne iyi başlasınlar.

yaratan yarattığını unutmaz...
beni benden fazla seviyoo RABBim!!!

benliğim cok değerli.kimse beni üzemez.ben cok değerliyim.insanların ne dediği önemli değil beni ben yapan değerimdir.kimse değerimi alçaltamaz.(birine kızdığımda)

beni motive eden değilde geçenlerde duyduğum ve artık cok sık kullanmaya başladığım bir cümlem var TERBİYESİZDEN EDEP BEKLEMEK DEHŞETTİR.GEÇME KATIRIN ARKASINDAN ASLI EŞŞŞŞŞŞEKTİR.

insan istedikten sonra yapamayacağı hiç bişi yoktur . yeterki içinde o istek ve hırs olsun ben hep bunu getiririm aklıma arkadaşlar.....

eğer hayatta son 1 günümü yaşıyor olsaydım.şu kafama taktıklarımın bir değeri kalırmıydı acaba...hayatın tadına bakıp deliye vururum...laelaelaelaelae

Çok güzel bir bölüm..teşekkürler öncelikle

" Kontrol edemeyeceğin şeylere odaklanırsan GÜÇSÜZLEŞİRSİN "

bende genelde kendimi ve arkadaşlarımı motive tmek için şöle derim,SALLAAAA :roflol:bak motive oldum bilea.s

bilgi güçtür bilmek egemen olmaktır ( zor bi işle karşılaştığımda hep en iyisini yapmak için bunu söylerim özellikle sınavlarda çok yardımcı oluyor :dance:)

benim motivasyon cümlemin bir hikayesi var:
okulda öğretim üyesi olarak kalmamı isteyen pek çok hoca vardı, ama bunu bilmeyen başka bir fakültedeki bir yakınım, hocalarımdan birine gidip benden bahsetmiş, aklı sıra torpil yapacak, hocam da demiş ki ona, "ne yani torpil mi yaptıracaksın, Sevi'nin kendisi zaten torpil, ihtiyacı yok ki" demiş...
ben de ne zaman zorlu bir işin altına girecek olsam "torpil zaten benim" diye kendimi motive ederim.
not: okulda kalmadım, istanbuldan uzakta bir yaşamı seçtiğim için...

herşey çok güzel olacak bende bunu çok kullanırım ve her zaman yardımcı olmuştur istediğin işe odaklandıktan inandıktan sonra zaten gerisi kendiliğinden gelir tekrar söylüyorum herşey çok güzel olucak ümitsizliğe kapılma :)

bende özellikle beni üzebilecek sonuçlar ortaya çıktığında herşeyde bir hayır vardır derim yani benim sloganım budur mutluluktada üzüntüdede bir hayır vardır

*Kendinize Yolar Çizin ve Kimse, Sizi O Yollardan Döndüremesin...

*Sadece Kendinize ve Gücünüze İnanın. O zaman neler başarabildiğinizi göreceksiniz...!

Bende hep zorlandığım zamanlarda kendi kendime bu sözleri tekrarlarım :)

ben her şeyde bir hayır vardır diye düşünürüm ve her durumda şükretmeyi bilirim.
incinmişsem Allah'a havale ederim..
kimse beni kolay kolay üzemez.
üzülsem de uzun sürmez. çünkü bilirim ki bir TAHİNPEKMEZ daha yok bu dünyada. ve bilirim ki 09.ŞUBAT.2008 i sadece bir kez yaşama şansım var..

hayatta hiç kimse benden daha önemli deildir benide bu motive ediyor tabiki kızım hariç dicem ama Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…